Ποιος είναι ο συμπρωταγωνιστής του Uğur Güneş

Ποιος έχει γίνει συμπρωταγωνιστής του Uğur Güneş στην ιστορική σειρά 'Selahaddin Eyyubi';
pic
07/09/2023 - 08:29
Συναρπαστικά νέα για τους θαυμαστές των νέων και ταλαντούχων ηθοποιών Gökçe Akyıldız και Dilin Döğer. Επιστρέφουν στην οθόνη σε μια από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Τι γνωρίζουμε για την παράσταση αυτή τη στιγμή;


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία για τη νέα ιστορική σειρά του καναλιού TRT, «Sultan Salah ad-Din / Selahaddin Eyyubi», της Akli Film. Η σειρά θα αφηγείται την ιστορία του ήρωα του μουσουλμανικού κόσμου, Salah ad-Din Ayyubi, ο οποίος απελευθέρωσε την Ιερουσαλήμ από σχεδόν έναν αιώνα κυριαρχίας των Σταυροφόρων και την ένωσε με τον κόσμο του Ισλάμ. Η σειρά θα κυκλοφορήσει μετά το τέλος του ιστορικού σόου του ίδιου παραγωγού, «Alparslan: The Great Seljuk», με τον Barış Arduç. Σκηνοθέτης είναι ο Sedat İnci, ο οποίος έχει δουλέψει και στη σειρά «Alparslan».

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του σουλτάνου Salah ad-Din στη νέα σειρά θα υποδυθεί ο Uğur Güneş. Είναι ενδιαφέρον ότι ο ρόλος προσφέρθηκε αρχικά στον İbrahim Çelikkol, αλλά αυτός αρνήθηκε την προσφορά. Τον ρόλο της αγαπημένης του σουλτάνου Salah ad-Din, Süreyya, θα υποδυθεί η Dilin Döğer, γνωστή στους θεατές από τη σειρά 'This Girl'. Ο Mehmet Ali Nuroğlu θα ζωντανέψει τον χαρακτήρα του Nur ad-Din Mahmud, του Εμίρη της Δαμασκού. Ο Gökçe Akyıldız εντάχθηκε στο καστ στον ρόλο της Sara.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: