5 Σειρές με πρωταγωνίστρια την Afra

Η Afra εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις οθόνες όταν ήταν μόλις 19 ετών.
pic
04/09/2023 - 07:58

Η Afra Saraçoğlu εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις οθόνες όταν ήταν μόλις 19 ετών. Έκανε το ντεμπούτο της στην ταινία του Özcan Deniz 'Second Chance'.

Μέσα σε ένα χρόνο, ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Bad Boy», μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της Tolga Sarıtaş. Ωστόσο, η ηθοποιός κέρδισε πραγματική δημοτικότητα μετά τον ρόλο της στη σειρά «Mrs. Η Αρετή και οι κόρες της».

'Η αρετή και οι κόρες της»


Ο πρώτος ρόλος της Afra στη σειρά ήταν στο δράμα «Mrs. Η Fazilet and Her Daughters», μια ιστορία πλουσίων και φτωχών. Η νεαρή ηθοποιός είχε την ευκαιρία να δουλέψει δίπλα σε ένα ισχυρό καστ, όπως οι Nazal Kesal, Çağlar Ertuğrul, Alp Navruz και Deniz Baysal. Η Afra απεικόνιζε τον χαρακτήρα της Ece, της μικρότερης αδερφής της κύριας ηρωίδας. Η Ετζέ είναι μια νέα και όμορφη κοπέλα που κάνει μη αναστρέψιμα λάθη λόγω των χειρισμών της μητέρας της.

«Τα παιδιά των αδελφών»


Μετά το αρχικό της επιτυχημένο τηλεοπτικό ντεμπούτο, η Afra έκανε ένα διάλειμμα και τολμούσε στον κινηματογράφο. Ωστόσο, το 2019, επέστρεψε στην υποκριτική σειρά με τον ρόλο του Hayat στο δράμα 'The Sisters' Children'. Για άλλη μια φορά, η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τη σύγκρουση μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Δύο αδερφές, η Umran και η Umay, σταμάτησαν να μιλάνε στο μακρινό παρελθόν γιατί και οι δύο ερωτεύτηκαν τον ίδιο άντρα. Μετά τον καυγά, οι τύχες των αδελφών διέφεραν σημαντικά. Η Umran και η κόρη της Hayat ζουν στη φτώχεια, ενώ η Umay και η κόρη της Hayal απολαμβάνουν την πολυτέλεια. Πολλά χρόνια αργότερα, οι αδερφές διασταυρώνονται ξανά και οι κόρες τους ερωτεύονται τον ίδιο νεαρό.

'Ο Δάσκαλος'Ένα χρόνο αργότερα, η Afra Saraçoğlu επιβεβαίωσε τον ρόλο της σε μια νέα σειρά, 'The Teacher'. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο δράμα έπαιξε ο İlker Kaleli. Η Afra εμφανίστηκε στο πλατό στο ρόλο της Gizem, μαθήτριας λυκείου. Στη σειρά, συμπρωταγωνίστησε επίσης με τον Μερτ Ραμαζάν Ντεμίρ, με τον οποίο σύντομα θα έπαιζε στη σειρά «Golden Boy».

“Yesilcam”Μια ψηφιακή σειρά για τη χρυσή εποχή του τουρκικού κινηματογράφου βοήθησε την Afra Saraçoğlu να φτάσει σε ένα νέο επίπεδο φήμης και να αυξήσει σημαντικά το εισόδημά της. Η ηθοποιός υποδύθηκε τον ρόλο της Τουλίν, ενός νεαρού και ονειροπόλου κοριτσιού. Συμπρωταγωνιστής της στο πλατό ήταν ο διάσημος ηθοποιός Çağatay Ulusoy.

'Χρυσό αγόρι'Το 2022, η Afra Saraçoğlu ξεκίνησε τα γυρίσματα της σειράς 'Golden Boy'. Αυτό το δράμα ανέβηκε γρήγορα στην κορυφή των βαθμολογιών. Τον κύριο ανδρικό ρόλο έπαιξε ο Μερτ Ραμαζάν Ντεμίρ. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από το «χρυσό αγόρι» Φερίτ, για τον οποίο η οικογένεια αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να παντρευτεί. Η νύφη του γίνεται ένα σεμνό και ευγενικό κορίτσι που ονομάζεται Seyran.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: