Θα μπορούσε η Merve Boluğur να έπαιξε τη Feriha;

Περίεργα τα νέα για τους λάτρεις των τουρκικών σειρών.
pic
04/09/2023 - 07:52
 Αποδεικνύεται ότι μια εντελώς διαφορετική ηθοποιός θα μπορούσε να έχει παίξει τον θρυλικό ρόλο της Feriha Yılmaz στη σειρά 'Το κορίτσι με το όνομα Feriha'.


Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, η Merve Boluğur έπρεπε να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά 'The girl named Feriha', αλλά όταν τα γυρίσματα αναβλήθηκαν από τον Σεπτέμβριο του 2010 για τον Ιανουάριο του 2011, εντάχθηκε στο καστ της σειράς 'Little Secrets of Istanbul. ”

Είναι ενδιαφέρον ότι ο παραγωγός Fatih Aksoy υπενθύμισε ότι υπήρχε πράγματι άλλος υποψήφιος για αυτόν τον ρόλο, αλλά πρόσφερε στη Hazal Kaya τον ρόλο της Feriha τρεις φορές προτού τελικά συμφωνήσει. Η Χαζάλ πίστευε ότι δεν μπορούσε να απεικονίσει πειστικά την κόρη ενός θυρωρού και αρχικά το απέρριψε. Τελικά, ο Ακσόι κατάφερε να την πείσει. Φαίνεται ότι η Merve ήταν μια «εφεδρική επιλογή» για τον παραγωγό σε περίπτωση που δεν μπορούσαν να εξασφαλίσουν τη Hazal, η οποία έγινε το πιο διάσημο νεαρό αστέρι στην Τουρκία μετά την εκπληκτική επιτυχία της σειράς «Απαγορευμένη αγάπη».

Η σειρά «Μικρά μυστικά της Κωνσταντινούπολης» συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών στην πρώτη της σεζόν και είχε τηλεθέαση 5-6%. Ωστόσο, στη δεύτερη σεζόν, έπεσε στο 2% και ολοκλήρωσε την πορεία του με αρκετά μέτρια αποτελέσματα. Η σειρά «The girl named Feriha» παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά σόου της Τουρκίας και συνεχίζει να πωλείται και να μεταδίδεται με επιτυχία διεθνώς.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: