Οι τουρκικές τηλεοπτικές σειρές επιστρέφουν.

Ας μάθουμε πότε θα ξεκινήσουν και τι αλλαγές να περιμένουμε.
pic
30/08/2023 - 05:00
Οι καλοκαιρινές σειρές φτάνουν σταδιακά στο τέλος τους και στη θέση τους επιστρέφουν στο τηλεοπτικό πρόγραμμα τα κύρια δράματα της σεζόν. Όλοι περιμέναμε με αγωνία ας μάθουμε λοιπόν πότε θα ξεκινήσουν οι νέες σεζόν και τι αλλαγές να περιμένουμε.


«Kardeşlerim» – 2 Σεπτεμβρίου


Μία από τις πρώτες σειρές που επιστρέφουν στην κύρια σεζόν είναι το 'For my family / Kardeşlerim'. Αυτό το νεανικό δράμα είναι πραγματικός κάτοχος ρεκόρ. Δεν είναι λίγες οι τουρκικές σειρές που καταφέρνουν να διαρκέσουν μέχρι την 4η σεζόν. Όλες οι βασικές σταρ εμφανίστηκαν στο πλατό τις πρώτες μέρες, εκτός από τον Onur Seyit Yaran. Αποδεικνύεται ότι ο 28χρονος ηθοποιός έφυγε από τη σειρά. Είναι γνωστό ότι στο καστ θα μπουν νέοι ηθοποιοί.

“Ateş Kuşları” – 8 Σεπτεμβρίου
 

Οι ηθοποιοί της σειράς «Firebirds / Ateş Kuşları» όχι μόνο έχουν ήδη συγκεντρωθεί για μια ανάγνωση σεναρίου της δεύτερης σεζόν, αλλά έχουν γυρίσει και νέα επεισόδια. Teaser με σκηνές γάμου προβλήθηκαν πριν από λίγες μέρες. Ο Bülent Polat και ο Emin Gürsoy προστέθηκαν στο καστ της σειράς.
 

«Aldatmak» – 14 Σεπτεμβρίου


Στη δεύτερη σεζόν του δράματος 'Betrayal / Aldatmak', θα εμφανιστούν αρκετοί νέοι ηθοποιοί ταυτόχρονα. Οι Berkay Ateş, Nursel Köse και Alize Gürdüm θα συμμετάσχουν στο βασικό καστ. Η Alize θα παίξει το ρόλο της Azra, της ανιψιάς του Taraq. Πολλοί γνωρίζουν ήδη ότι η Alize είναι η κόρη της ηθοποιού που έπαιξε τον κύριο ρόλο, Vahide Perçin. Μητέρα και κόρη έχουν παίξει στο παρελθόν μαζί στο 'Magnificent Century' και τώρα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν ξανά μαζί στο ίδιο πλατό.

“Kızılcık Şerbeti” – 15 Σεπτεμβρίου


Στα μέσα Σεπτεμβρίου θα επιστρέψει στις οθόνες το δράμα «Cranberry Sorbet / Kızılcık Şerbeti». Οι ερμηνευτές των βασικών ρόλων επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους στη νέα σεζόν. Το κοινό μπορεί να περιμένει νέες ανατροπές πλοκής και νέους χαρακτήρες στην ιστορία.
 

“ Yalı Çapkını” – 15 Σεπτεμβρίου


Ένα από τα πιο αναμενόμενα έργα είναι η δεύτερη σεζόν του δημοφιλούς μελοδράματος «Golden Boy / Yalı Çapkını». Πολλοί θα είναι ευχαριστημένοι που ο Pelin (Buçe Buse Kahraman) έχει τελικά αφαιρεθεί από την πλοκή, αλλά ταυτόχρονα θα εμφανιστούν νέα πρόσωπα. Σύμφωνα με την πλοκή, ο εγγονός του Χάλη Αγά επιστρέφει απροσδόκητα στο σπίτι των Κορχάν. Ο Ταρίκ Εμίρ Τεκίν θα τον υποδυθεί. Ο Binnur Kaya έχει επιλεγεί για τον ρόλο της μητέρας του.


“Kuruluş Osman” – 4 Οκτωβρίου


Οι θαυμαστές του ιστορικού δράματος «The Ottoman / Kuruluş Osman» θα πρέπει να περιμένουν πολύ καιρό για νέα επεισόδια. Η έναρξη της νέας σεζόν έχει οριστεί προκαταρκτικά για τις 4 Οκτωβρίου. Εν τω μεταξύ, ο Burak Özçivit θα γυρίσει την ταινία 'Hirdresser'. Η ταινία θα κατασκευαστεί ειδικά για την ψηφιακή πλατφόρμα Netflix.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: