Ξεκινούν τα γυρίσματα της σειράς «Adım Farah».

Η παραγωγή θα να ξεκινήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου.
pic
30/08/2023 - 05:00
Η συγγραφική ομάδα της σειράς «My Name is Farah / Adım Farah» ανακοινώνει την ετοιμότητά της να ξεκινήσει τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της εκπομπής. 
 

Η πρώτη σεζόν της σειράς ήταν αξιοσημείωτη για την έντονη ιστορία και την εντυπωσιακή της υποκριτική. Ωστόσο, οι βαθμολογίες αξιολογήθηκαν σε μέσα επίπεδα και δεν υπήρξε σημαντική άνοδος στις βαθμολογίες που περίμενε με ανυπομονησία το Fox TV.

Με πρωταγωνιστές τους Demet Özdemir και Engin Akyürek, οι θεατές είναι περίεργοι να δουν τι θα εκτυλιχθεί τη νέα σεζόν. Η εκπομπή είναι παραγωγή της O3 Medya για το Fox TV.

Θυμηθείτε ότι η σειρά 'My Name is Farah / Adım Farah' αφηγείται την ιστορία μιας ταλαντούχας γιατρού που αναγκάζεται να μεταναστεύσει σε άλλη χώρα με τον άρρωστο γιο της. Αρχίζει να εργάζεται ως καθαρίστρια και, προκειμένου να αντέξει οικονομικά τη θεραπεία του παιδιού της, συμφωνεί να καθαρίσει σκηνές εγκλήματος για μια φυλή της μαφίας. Μπλεγμένη στη μέση των συγκρούσεων της μαφίας, η γυναίκα ερωτεύεται το αφεντικό της μαφίας, το οποίο ανταποδίδει τα συναισθήματά της.

Στην πλοκή του έργου, οι χαρακτήρες Tahir και Farah έχουν πλέον συγκλίνει σε ένα κοινό σημείο της μοίρας τους. Οι θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία τις νέες εξελίξεις. Το γεγονός ότι η Demet Özdemir και ο Engin Akyürek αλληλοσυμπληρώνονται αρμονικά και επιδεικνύουν έντονη χημεία είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της παράστασης.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: