ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ 39 - video (1)

pic
31/08/2023 - 05:30
Κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη στα περίπτερα με τον «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ»


Νέες φουρτούνες περιμένουν τους Γκιορετσκί, αφού ο Τζεμάλ πηγαίνει στην αστυνομία για να παραδοθεί, ενώ η Μαβί αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Αλί την απατά με τη Σινέμ.

Ο Τζεμάλ λέει στην οικογένειά του για το ατύχημα με τον Αϊχάν και πηγαίνει να παραδοθεί στην αστυνομία. Μάλιστα, παίρνει όλη την ευθύνη πάνω του, παρόλο που το αυτοκίνητο οδηγούσε ο Αλί.
 
Την ίδια στιγμή, ο Φαϊσάλ είναι αποφασισμένος να τον σκοτώσει μετά την ανακοίνωση της Γκιουλάι ότι το παιδί που περιμένει είναι δικό του.Ο Αλί μαθαίνει για τον Τζεμάλ και πηγαίνει να τον βρει στο αστυνομικό τμήμα. «Εγώ τον χτύπησα, γιατί να τιμωρηθείς εσύ;», τον ρωτά. «Ας πούμε ότι ξεπληρώνω ένα χρέος. Εσύ μπήκες φυλακή, αντί για μένα, τώρα είναι η σειρά μου», του απαντά εκείνος. Ο Αλί, που δεν αντέχει την αδικία, ομολογεί στην οικογένειά του ότι ήταν αυτός που χτύπησε με το αμάξι τον Αϊχάν, μόνο που κανείς δεν τον πιστεύει.
 
Όλοι νομίζουν ότι το κάνει για να γλιτώσει τον αδελφό του. Παράλληλα, η Σινέμ, που έχει βάλει σκοπό της ζωής της να πάρει τη θέση της Μαβί στο αρχοντικό, στήνει ένα καινούργιο σχέδιο, προκειμένου να την κάνει να πιστέψει ότι έχει σχέση με τον άντρα της. Στέλνει λουλούδια στον εαυτό της, πηγαίνει και τρώει σε ακριβά εστιατόρια και τα χρεώνει όλα στην πιστωτική κάρτα που της έχει δώσει ο Αλί για τα έξοδα της εταιρίας. Μάλιστα, βρίσκει και σύμμαχο τη Σερβέτ, η οποία προσφέρεται να τη βοηθήσει.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Ο Αλί, που δεν αντέχει την αδικία, ομολογεί στην οικογένειά του ότι ήταν αυτός που χτύπησε με το αμάξι τον Αϊχάν, μόνο που κανείς δεν τον πιστεύει. Ο Τζεμάλ πηγαίνει να παραδοθεί στην αστυνομία.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ