Νέα σειρά για την Deniz Baysal

Υπέροχα νέα για τους θαυμαστές του Deniz Baysal!
pic
28/08/2023 - 05:30
 Η ηθοποιός επιστρέφει στις οθόνες σε μια νέα σειρά της εταιρείας παραγωγής Ay Yapım και φαίνεται να είναι μια πολλά υποσχόμενη παράσταση.


Ο Deniz Baysal, ο οποίος υποδύθηκε τον κύριο ρόλο στη σειρά 'Intelligence / Teşkilat' για τρία χρόνια, αποφάσισε να αφήσει το καστ της σειράς και να αναλάβει έναν νέο ρόλο. Μετά από κάθε αποχώρηση από τη δημοφιλή σειρά του καναλιού TRT1, η ηθοποιός λάμβανε πολλές ενδιαφέρουσες προσφορές.

Έγινε πρόσφατα το πρόσωπο της μάρκας αυτοκινήτων BMW, η ηθοποιός πήρε τελικά την απόφασή της και υπέγραψε συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής Ay Yapım. Θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά 'What I Lost / Ne Gemiler Yaktım', η οποία είχε προηγουμένως τίτλο 'Second Life', σε σενάριο Banu Kirimitçi Bozkurt.

Στη σειρά, η Deniz θα υποδυθεί μια ανύπαντρη μητέρα που ονομάζεται 'Yasemin', μητέρα ενός κοριτσιού που ονομάζεται 'Rengin'. Αν και ο σκηνοθέτης της σειράς δεν έχει ακόμη καθοριστεί, είναι ήδη γνωστό ότι η εκπομπή θα μεταδοθεί από το κανάλι Show TV. Τον δεύτερο πρωταγωνιστικό ρόλο του χαρακτήρα που ονομάζεται 'Fidan' θα υποδυθεί ο Devrim Ozkan. Όπως αναφέρει η γνωστή δημοσιογράφος Birsen Altuntaş, η σειρά θα περιλαμβάνει τραγούδια του Sezen Aksu.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: