Η σειρά «If You Love» άλλαξε ημέρα μετάδοσης

Από τις 2 Σεπτεμβρίου, το έργο θα προβάλλεται τα Σάββατα.
pic
28/08/2023 - 05:30
Η σειρά «If You Love / Ya Çok Seversen», με βασικούς ρόλους τους Hafsanur Sancaktutan και Kerem Bürsin, άλλαξε την ημέρα μετάδοσης. 


Θεωρούμενη ως μια από τις πιο φιλόδοξες παραγωγές του Channel D κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, η επιτυχία της σειράς στα social media και η διεθνής διανομή της δεν έχουν επηρεάσει τα ποσοστά τηλεθέασης των Τούρκων τηλεθεατών.

Παρά τη χαμηλή της τηλεθέαση, η σειρά μεταδίδεται σε περισσότερες από 20 χώρες και αποτελεί αντικείμενο εκατοντάδων χιλιάδων αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η επιστροφή του Kerem Bürsin στην οθόνη με μια νέα σειρά τους τελευταίους μήνες έχει πυροδοτήσει συζητήσεις και εκατομμύρια θαυμαστές του ήταν ενθουσιασμένοι που είχαν την ευκαιρία να τον δουν ξανά στην οθόνη. Η συνεργασία με τον Hafsanur Sancaktutan στην τηλεοπτική εκπομπή έχει αποφέρει θετικά αποτελέσματα. Ο Kerem Bürsin είναι πολύ ευχαριστημένος με αυτή τη συνεργασία στην οθόνη. Η αρμονία και η πλήρης αμοιβαία κατανόηση είναι παρόντες κατά τις εργασιακές στιγμές.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: