Ο Serkan Çayoğlu μίλησε για την Özge Gürel

Τον τράβηξε η θετικότητά της.
pic
24/08/2023 - 07:23
Στη νέα του συνέντευξη στον δημοσιογράφο Hakan Gençe, ο Serkan Çayoğlu μίλησε για το πώς έκανε πρόταση γάμου στη γυναίκα του και γιατί την ερωτεύτηκε.


Ο Serkan Çayoğlu μοιράστηκε πώς έκανε πρόταση γάμου στη σύζυγό του Özge Gürel: «Είχα ιδέες, αλλά δεν ήξερα πού και πώς θα ήταν καλύτερο να το κάνω. Είχαμε ένα ταξίδι στις ΗΠΑ και σκέφτηκα ότι ίσως έπρεπε να το κάνω εκεί. Άρχισα να ψάχνω για δαχτυλίδι στην Αμερική, αλλά δεν μπορούσα να βρω. Όταν επιστρέψαμε στην Τουρκία, βρήκα τελικά αυτό το δαχτυλίδι αρραβώνων. Και τώρα έκανα σχέδια για το πώς θα κάνω πρόταση γάμου. Στο τέλος, δεν μπορούσα να περιμένω άλλο και όταν η Özge βγήκε από το μπάνιο με τις πιτζάμες της και μια μάσκα μαλλιών στο κεφάλι της, πήρα το δαχτυλίδι και το έβαλα στο δάχτυλό της. Η μόνη σκέψη ήταν πώς θα έβαζα το δαχτυλίδι όταν είχε γάντια στα χέρια της. Αλλά ευτυχώς, τα έβγαλε».


Ο Serkan αναγνώρισε ότι αυτό που τον τράβηξε στη σύζυγό του ήταν η ζωτική δύναμη και η θετικότητά της όταν ο δημοσιογράφος Hakan Gençe τον ρώτησε για το πώς ερωτεύτηκε την Özge. Έχει συνεχώς μια θετική προοπτική για τη ζωή, και αυτός έλκεται από αυτήν εξαιτίας αυτού.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: