ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ 38 - video (1)

pic
24/08/2023 - 05:30
Κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη στα περίπτερα με τον «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ»

 
Ενώ όλοι ψάχνουν για τη Μαβί, που έχει πέσει θύμα απαγωγής, εκείνη καταφέρνει να το σκάσει και επιστρέφει στο αρχοντικό. Όταν όμως μπαίνει στο στόχαστρο και η οικογένεια του Τζεμάλ, εκείνος αποφασίζει να παραδοθεί στην αστυνομία…
  
Ο Αλί ζει τον απόλυτο τρόμο. «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρεθεί η Μαβί», τον διαβεβαιώνει ο Φαϊσάλ, ο οποίος στην πραγματικότητα έχει οργανώσει την απαγωγή, προκειμένου να τον εκδικηθεί για το θάνατο του αδελφού του. Οι άντρες του Φαϊσάλ μεταφέρουν τη Μαβί σε μια καλύβα στο βουνό. Στο αρχοντικό η Χασιμπέ το έχει ρίξει στο μοιρολόι, ενώ ο Αλί έχει βγει στους δρόμους και την ψάχνει μόνος του. Ο Τζεμάλ αποφασίζει να τον ακολουθήσει, αλλά από μια παρεξήγηση βρίσκεται με την Γκιουλάι στη μέση του πουθενά και επιστρέφουν μαζί στο αρχοντικό την επόμενη μέρα. 
 
Κι ενώ ο Φαϊσάλ είναι έξαλλος με την αδελφή του, η Σαφιγέ είναι σίγουρη ότι οι απαγωγείς πήραν κατά λάθος τη Μαβί, αφού εκείνη ήταν ο πραγματικός στόχος. Έτσι, προσλαμβάνει σωματοφύλακες να την προσέχουν. Παράλληλα, ο Σεϊφί φροντίζει να πάρουν οι Γκιορετσκί το μήνυμα ότι η απαγωγή της Μαβί έγινε για λόγους εκδίκησης. Ο Αλί αποφασίζει να πάει στην αστυνομία και να πει όλη την αλήθεια. Ο Τζεμάλ, προκειμένου να τον αποτρέψει, τον κλειδώσει στην αποθήκη της εταιρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Ενώ όλοι ψάχνουν για τη Μαβί, που έχει πέσει θύμα απαγωγής, εκείνη καταφέρνει να το σκάσει και επιστρέφει στο αρχοντικό. Ο Φαϊσάλ έχει οργανώσει τελικά την απαγωγή της Μαβί.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ