ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ 37 - περίληψη

Πρώτο θύμα του Αϊχάν είναι η Μαβί.
pic
17/08/2023 - 05:30
 
Ενώ ο Αλί βασανίζεται από τις τύψεις του, ο αδελφός του Αϊχάν εγκαθίσταται στην περιοχή, αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση για το θάνατό του. 

Η Φατμά λέει σε όλους, χαρούμενη, ότι βρήκε ένα σημείωμα που γράφει ότι το μωρό της ζει και έχει δοθεί σε άλλη οικογένεια. Η Σερβέτ, φοβούμενη τα χειρότερα, φροντίζει να το εξαφανίσει κι έτσι όλοι νομίζουν ότι το έβγαλε από το μυαλό της. Η Ρεφικά, που γνωρίζει την αλήθεια, τα βάζει με τον Τζεμάλ. «Έφερες το φίδι κάτω από τη μύτη μας», του φωνάζει και του ζητά να κάνει κάτι με τη Σερβέτ. Εκείνη, όμως, είναι ανένδοτη. «Αν δεν κάνεις αυτό που θέλω, θα μάθουν όλοι τα πάντα», του ξεκαθαρίζει.

Ο Φαϊσάλ μαθαίνει ότι αυτός που κάλεσε ασθενοφόρο το βράδυ που σκοτώθηκε ο αδελφός του ήταν ο Αλί Γκορέτσκι. Έτσι, αποφασίζει να εγκατασταθεί στην περιοχή, προκειμένου να τον εκδικηθεί για το θάνατό του. Αγοράζει το διπλανό αρχοντικό κι αρχίζει τις επιχειρηματικές επαφές. Στο μεταξύ, ο Αλί πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και μαθαίνει ότι ο Αϊχάν είχε οικογένεια, γεγονός που τον κάνει να αισθάνεται ακόμη πιο άσχημα. Παράλληλα, η Φατμά πηγαίνει στο νοσοκομείο και ρωτά πληροφορίες για το θάνατο του μωρού της. Ο διευθυντής τη διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ζει και να έχει δοθεί σε άλλη οικογένεια, αλλά εκείνη συνεχίζει να ελπίζει. 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO