ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ 27 - περίληψη

Η Χασιμπέ πέφτει θύμα απαγωγής του ίδιου του άντρα της.
pic
07/06/2023 - 10:29
 
Ο Ομέρ γλιτώνει τη φυλακή, αφού τελικά ο Τζεμάλ δεν είχε χτυπήσει σοβαρά, αλλά η Ρεφικά δεν σώζεται με τίποτα από την αδελφή του άντρα της, που φτάνει στο αρχοντικό και τα κάνει όλα άνω-κάτω.
 
 
Η Φατμά προσπαθεί να τον αποτρέψει. «Μην ανακατευτείς εσύ, θα πω ότι τον έσπρωξα εγώ», του λέει, αφού δεν θέλει να βρει τον μπελά του για χάρη της. Εκείνος όμως αρνείται και λίγο αργότερο ο Τζεμάλ μεταφέρεται στο νοσοκομείο κι εκείνος στο κρατητήριο. Ευτυχώς, ο γιατρός ενημερώνει την οικογένεια του Τζεμάλ ότι δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά. Λίγο αργότερα, εκείνος συνέρχεται κι όλοι τον ρωτούν τι δουλειά είχε στο σπίτι του Ομέρ και της Φατμά.
 
Για μία ακόμη φορά, καταφέρνει να τα μπαλώσει, λέγοντας διάφορα ψέματα, ενώ πηγαίνει και στο αστυνομικό τμήμα και αφού δίνει κατάθεση, αφήνεται ελεύθερος ο Ομέρ. Στο αρχοντικό όμως, η Ρεφικά βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν άλλο μεγάλο μπελά. Η αδελφή του Φαζίλ, η Σααντέτ, ετοιμάζεται να τους επισκεφτεί και την έχει πιάσει πανικός, αφού όποτε πάει εκεί της κάνει τη ζωή δύσκολη. Φροντίζει, μάλιστα, να στείλει για μίνι διακοπές τη Χασιμπέ, γιατί αν μάθει ότι η συμπεθέρα της εργάζεται ως υπηρέτρια στο αρχοντικό δεν τη σώζει τίποτα! 
 
Η Χασιμπέ επιστρέφει άρον άρον στο αρχοντικό και μαζί της και η Μπιργκιούλ, που όχι μόνο καταφέρνει να ξανακερδίσει τη δουλειά της, χάρη στη Σααντέτ, αλλά βγαίνει και το πρώτο της ραντεβού με το μεταφορέα που είχε γνωρίσει, στον οποίο έχει συστηθεί ως κυρία του αρχοντικού και όχι ως υπηρέτρια. Και συνεχίζει τα ψέματα λέγοντάς του αυτή τη φορά ότι η Χασιμπέ είναι η Ρεφικά. Στο μεταξύ, η Ρεφικά μαθαίνει ότι η Σααντέτ είναι μεγάλο χαρτόμουτρο κι αποφασίζει να το εκμεταλλευτεί για να την εκθέσει. 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO