Τον τελευταίο καιρό, οι θαυμαστές της Neslihan Atagül ανησυχούν για  τις συνεχείς φήμες για τα ζητήματα γύρω από το αγαπημένο τους αστέρι." />

Χωρίζουν η Neslihan Atagül και ο Kadir Doğulu;

Ο χωρισμός του ζευγαριού είναι αλήθεια ή απλά φήμες.
pic
07/06/2023 - 08:02
Τον τελευταίο καιρό, οι θαυμαστές της Neslihan Atagül ανησυχούν για συνεχείς φήμες για συζυγικά ζητήματα γύρω από το αγαπημένο τους αστέρι. 
 
Την περασμένη εβδομάδα, η ταμπλόιντ Calendar ανέφερε ότι η Neslihan Atagül φαίνεται ότι αποφάσισε να χωρίσει τον σύζυγό της Kadir Doğulu λόγω της υποτιθέμενης απιστίας του. Περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να καταθέσει αίτηση διαζυγίου για να μην βάλει σε κίνδυνο την καριέρα της. Πρόσφατα εθεάθη να κλαίει σε εστιατόριο και να πετάει στο έδαφος το δαχτυλίδι των αρραβώνων της.
 
Ο τουρκικός Τύπος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τη Νεσλιχάν, η οποία παρευρέθηκε σε ένα πάρτι που διοργάνωσε μόνος του ο Ay Yapım. Η ηθοποιός είπε στους δημοσιογράφους ότι σκοπεύει να πάρει λίγο χρόνο για να ξεκουραστεί πριν σκεφτεί νέα έργα. Η Neslihan διέψευσε επίσης τα δημοσιεύματα για το υποτιθέμενο διαζύγιο της, καθησυχάζοντας τους δημοσιογράφους ότι είναι απόλυτα ευτυχισμένοι μαζί.
 
Είναι ενδιαφέρον ότι μετά από όλες τις σκανδαλώδεις φήμες, οι Kadir Doğulu και Neslihan Atagül αύξησαν τη διαφημιστική τους αμοιβή από 4 σε 10 εκατομμύρια τουρκικές λίρες. Φαίνεται ότι η διαμάχη μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να ενισχύσετε τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Σε τελική ανάλυση, δεν υπάρχει κακή δημοσιότητα, σωστά;

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: