Τα στέρια της σειράς του Netflix «Kimler Geldi Kimler Geçti»

Μια ρομαντική κωμωδία που θα απεικονίζει τις σχέσεις ανδρών και γυναικών.
pic
06/06/2023 - 05:17
Συναρπαστικά νέα για τους θαυμαστές της Serenay Sarıkaya! Γνωρίζουμε πλέον τα ονόματα τριών ηθοποιών που θα παίξουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά «Kimler Geldi Kimler Geçti».


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη νέα σειρά του Netflix «Who Came, Who Left / Kimler Geldi Kimler Geçti», στην οποία πρωταγωνιστεί η Serenay Sarıkaya στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Την καρέκλα του σκηνοθέτη θα αναλάβει ο Bertan Başaran και το σενάριο υπογράφει η Ece Yörenç.

Η σειρά αφηγείται τη συναρπαστική ιστορία της Leyla, η οποία εργάζεται σε ένα δικηγορικό γραφείο. Ο πρώτος συμπρωταγωνιστής της Serenay είναι ο Metin Akdülger, με τον οποίο η ηθοποιός συνεργάστηκε στο παρελθόν στη σειρά 'The Tide'. Θα υποδυθεί τον χαρακτήρα που ονομάζεται Ömer. Ένας άλλος ηθοποιός έχει ανακοινωθεί για τον ρόλο του Τζεμ και αυτός είναι ο Χακάν Κούρτας, γνωστός στους θεατές από τις σειρές «Γυναίκα», «Ο καλός γιατρός» και «Πατέρας».

Η διακεκριμένη δημοσιογράφος Birsen Altuntaş αναφέρει ότι ο Ahmet Rifat Sungar εντάχθηκε στο καστ της σειράς στον ρόλο ενός χαρακτήρα που ονομάζεται Sarp. Η επιλογή των ηθοποιών για τους υπόλοιπους πρωταγωνιστικούς ρόλους του έργου θα ξεκινήσει σύντομα.

Το είδος της σειράς είναι η ρομαντική κωμωδία, η οποία θα απεικονίζει τις σχέσεις ανδρών και γυναικών με χιούμορ και ειρωνεία. Τα γυρίσματα της παράστασης θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: