Η Nurgül Yeşilçay εξήγησε τη μέθοδο απώλειας βάρους

Η Nurgül παραδέχτηκε ότι έχει χάσει 16 κιλά.
pic
06/06/2023 - 05:20
Η Nurgül Yeşilçay, η οποία εθεάθη στην περιοχή Nişantaşı, ανακοίνωσε ότι ψάχνει παπούτσια για τα γυρίσματα της σειράς «Farewell Letter».
 
Ο χαρακτήρας της φοράει στενά ψηλοτάκουνα παπούτσια, ενώ η ίδια η ηθοποιός προτιμά άνετα φλατ παπούτσια. Έχει ήδη επισκεφτεί πέντε καταστήματα αλλά δεν έχει βρει κάτι κατάλληλο ακόμα.

Η Nurgül παραδέχτηκε επίσης ότι έχει χάσει 16 κιλά. Ήταν πολύ δύσκολο να αντισταθεί στο φαγητό, αλλά το είχε συνηθίσει. Αποφεύγει τα γλυκά, τη σοκολάτα, προσέχει τη διατροφή της και δεν τρώει 4 ώρες πριν κοιμηθεί και τέσσερις ώρες μετά το ξύπνημα.

Όταν προέκυψε το θέμα των σχεδίων διακοπών, η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι πλέον προτιμά να χαλαρώνει σε ήρεμα μέρη, εξηγώντας: «Πηγαίνουμε κυρίως στην περιοχή Selimiye. Θα πάμε ξανά εκεί. Δεν μου αρέσει πλέον η Αλικαρνασσός γιατί έχει γίνει πολύ κόσμος. Έχει γίνει παρόμοια με την Κωνσταντινούπολη. Υπάρχει μεγάλη κίνηση εκεί. Ένα άτομο αναζητά την ηρεμία. Δουλεύουμε ήδη σε μέρη με πολύ κόσμο. Ο κόσμος θέλει να με σταματήσει και εγώ προτιμώ πιο ήρεμες διακοπές».

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: