Το νέο βήμα της Neslihan για τη νέα σαιζόν

Η Neslihan είπε ότι υπάρχουν έργα που διαβάζει και αξιολογεί.
pic
05/06/2023 - 03:10
Η διάσημη ηθοποιός Neslihan Atagül έδωσε μια καλή ερμηνεία αυτή τη σεζόν ως η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς Gecenin Ucunda 
 
Η ηθοποιός  επέστρεψε στην κάμερα με τον σύζυγό της Kadir Doğulu, κατάφερε να εντυπωσιάσει πολλούς θαυμαστές με τον χαρακτήρα του Macide.
Παρά τις δυσκολίες της τηλεθέασης στην Τουρκία, το έντονο ενδιαφέρον στο εξωτερικό για τη σειρά 26 επεισοδίων Gecenin Ucunda έδωσε τη δυνατότητα στο έργο να ολοκληρωθεί όπως είχε προγραμματιστεί.
 
 
Η ηθοποιός, η οποία τράβηξε επίσης την προσοχή με το κινηματογραφικό της έργο που ονομάζεται Ahh Belinda που δημοσιεύτηκε στο Netflix επίσης  βρίσκεται στη διαδικασία αξιολόγησης των προσφορών που της έρχονται. Δηλώνοντας ακόμα ότι δεν έφυγε ποτέ από τις οθόνες. 
Εξήγησε ότι υπάρχουν έργα που διαβάζει και δε θα αποχωριστεί ποτέ τις οθόνες 

Οι καταγγελίες στον ταμπλόιντ Τύπο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η διάσημη ηθοποιός απατήθηκε από τον σύζυγό της, Kadir Doğulu, αναστάτωσαν επίσης τη Neslihan Atagül. Η ηθοποιός απάντησε και στην ερώτηση για το θέμα αυτό και είπε: «Ό,τι και να πω, ο καθένας το αντιλαμβάνεται και το ερμηνεύει σύμφωνα με τον εαυτό του. Επιτρέψτε μου να το ξαναπώ, αυτά τα άρθρα είναι αναληθή. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, είμαστε σε καλή διάθεση και χαρά».

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: