Ποιος θα είναι ο Ρώσος Serkan Bolat;

Συναρπαστικά νέα για τους θαυμαστές των τουρκικών σειρών.
pic
04/06/2023 - 05:43
Το ρωσικό κανάλι TNT ξεκίνησε τα γυρίσματα ενός ριμέικ της δημοφιλούς τουρκικής σειράς «Love is in the air / Sen Çal Kapımı» 
 

Ο γιος της Τίνα Καντελάκη, Λέο, θα υποδυθεί έναν από τους χαρακτήρες στο ρωσικό ριμέικ της τουρκικής σειράς «Η αγάπη είναι στον αέρα». Ο 22χρονος επαγγελματίας μουσικός πέρασε επί ίσοις όροις τη διαδικασία του κάστινγκ, χωρίς να περιμένει πολλά, ωστόσο κατάφερε να αποσπάσει τον ρόλο.
 
 
Ο ακριβής χαρακτήρας που θα υποδυθεί δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά δεν αποκλείεται να υποδυθεί τον Σερκάν Μπολάτ, καθώς έχει ομοιότητα με το τουρκικό πρωτότυπο. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει. Η ρωσική έκδοση θα προβληθεί στο κανάλι TNT και στις διαδικτυακές πλατφόρμες κινηματογράφου Premier και Okko.
 
 
Οι συγγραφείς αποφάσισαν να μην παρεκκλίνουν από την αρχική εκδοχή, καθώς θα απεικονίζει την ιστορία ενός ανθοπώλη και ενός επιχειρηματία που απεικονίζουν ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Ωστόσο, υπόσχονται να αναπτύξουν ορισμένες πλοκές που άφησαν αναπάντητα ερωτήματα στις τουρκικές σειρές. Αναφέρεται επίσης ότι η τραγουδίστρια Valeriya έχει προσκληθεί να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε έναν από τους ρόλους του έργου.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: