Τα social media δεν έσωσαν τη σειρά «Yürek Çıkmazı»

Δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το finale.
pic
03/06/2023 - 02:15

 

Τα όνειρα της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης σειράς Yürek Çıkmazı (Αδιέξοδο της καρδιάς) της TRT1, που έχει πολύ δυνατή ιστορία και εντυπωσιακό καστ, έπεσαν στο κενό.
 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποτυπώνονται στον Τύπο, αναμένεται να αποχαιρετήσει την οθόνη κάνοντας τον τελικό από το 28ο επεισόδιο της σειράς. Μάλιστα, δεν υπήρχε καμία θετική πληροφορία ότι η σειρά θα συνεχιζόταν σε ένα περιβάλλον όπου πλησίαζε το τέλος της σεζόν.

Ο Alp Navruz είπε επίσης σε μια δήλωση που έκανε τις προηγούμενες εβδομάδες ότι δεν γνώριζαν την τύχη της σειράς, αλλά ότι ήταν ευχαριστημένος με την κατάσταση γιατί ήταν σε πολύ καλή δουλειά. Οι θαυμαστές του ηθοποιού δημιούργησαν επίσης ένα πολύ δυνατό περιβάλλον αλληλεπίδρασης στα social media.

Ενώ η εντυπωσιακή αρμονία του ντουέτου İrem Helvacıoğlu και Alp Navruz ευχαρίστησε το κοινό, ήταν ένα σημαντικό συν για τη σειρά να έχει ισχυρή θέση στα social media. Οι αυστηροί followers της σειράς, που μοιράζονται χιλιάδες αναρτήσεις κάθε εβδομάδα, έχουν κάνει τη σειρά ένα από τα πιο πολυσυζητημένα έργα στα social media. Η επιτυχία στα social media της σειράς «Yürek Çıkmazı», που μεταδόθηκε στο 26ο επεισόδιο και θα αποχαιρετήσει τις οθόνες κάνοντας τον τελικό μετά από 2 επεισόδια, δεν ήταν αρκετή για να εξασφαλίσει τη συνέχεια της ιστορίας. Γιατί έπαθε σοβαρές απώλειες στα νούμερα τηλεθέασης της σειράς.

Η σειρά Yürek Çıkmazı, η οποία έχει πολύ σταθερή τηλεθέαση από την αρχή της σεζόν και είναι γνωστή ως μια από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές της σεζόν με ποσοστά πολύ πάνω από τον μέσο όρο, ήταν μια παραγωγή που εγκαταλείφθηκε νωρίς για ορισμένους θεατές λόγω της σενάριο και για άλλους λόγω διαφορετικών έργων όπως το Aile (Family). Παρά το πολύ δυνατό κοινό, μετά τη ραγδαία απώλεια τηλεθέασης τους τελευταίους μήνες, δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να γίνει το φινάλε της σειράς «Yürek Çıkmazı». Γιατί η συνέχεια της σειράς στη δεύτερη σεζόν και μάλιστα με τόσο δυνατό καστ δεν θα άλλαζε το γεγονός ότι τέλειωνε ως ιστορία.

Διασκευασμένη από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Atike Hınçlıer και συγκεντρώνοντας σημαντικά ονόματα όπως Ayça Bingöl, Mesut Akusta, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Bihter Dinçel, η σειρά κάνει το φινάλε της παρά την επιτυχημένη σεζόν, καθώς είναι δύσκολο να ανακτήσει την πτώση. ακροαματικότητα. Αναμένεται να εμφανιστεί μπροστά στο κοινό με το 28ο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Yürek Çıkmazı την Τρίτη 13 Ιουνίου.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: