Η σειρά Aile έκανε φινάλε για την σεζόν

Συναρπαστικό το τελευταίο επεισόδιο της σειράς.
pic
03/06/2023 - 02:07
Η σειρά Aile (Οικογένεια) του Show TV με την υπογραφή Ay Yapım έκανε το φινάλε της σεζόν με το 13ο επεισόδιο της χθες το βράδυ.
 
Στο συναρπαστικό επεισόδιο τράβηξαν την προσοχή οι στιγμές που ο Ασλάν μάλωνε με τον Τζιχάν, όταν έμαθε ότι πήγαινε στο Ντέβιν για θεραπεία, ενώ στην τελευταία σκηνή ο Ντέβιν πυροβόλησε τον Τζιχάν, ο οποίος έστρεφε το όπλο του στον Ασλάν, κάτι που εξέπληξε το κοινό. .

Ενώ οι Soykan βρίσκονται στα πρόθυρα μιας μεγάλης καταστροφής, είναι ήδη θέμα μεγάλης περιέργειας τι περιμένει αυτόν τον Aile την επόμενη σεζόν. Η σειρά, η οποία βρίσκεται στο νούμερο ένα της τηλεθέασης από την ημέρα που ξεκίνησε, έκλεισε τη σεζόν στην κορυφή με το συναρπαστικό φινάλε της σεζόν.

Η οικογένεια, η οποία κατέκτησε την κορυφή στις κατηγορίες AB και ABC1 20+, έκλεισε τη σεζόν στην κορυφή. Η σειρά κατέκτησε την πρώτη θέση στις κατηγορίες AB και ABC1, λαμβάνοντας τις υψηλότερες βαθμολογίες της ημέρας. Ας πούμε ότι η σειρά τερμάτισε την ημέρα τρίτη στην κατηγορία όλων των ανθρώπων. Το επεισόδιο πήρε τη θέση του και στη λίστα των τάσεων στα social media. Το hashtag #aile παρέμεινε στη λίστα TT στο Twitter για περίπου 10 ώρες.

Η ομάδα της σειράς Aile του Ay Yapım, η οποία άφησε το στίγμα της στις τηλεθεάσεις καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, παρακολούθησε μαζί το φινάλε της σεζόν, το οποίο μεταδόθηκε χθες το βράδυ. Η ομάδα, που συγκεντρώθηκε για να ανακουφίσει την κούραση της σεζόν, γιόρτασε την επιτυχημένη σεζόν με μια διασκεδαστική βραδιά.

Το καστ, συμπεριλαμβανομένων των ηθοποιών της σειράς, της τεχνικής και της ομάδας παραγωγής, συνέχισαν τη διασκέδαση ολοταχώς αφού παρακολούθησαν μαζί το φινάλε της σεζόν, όπου ο ενθουσιασμός και η δράση δεν επιβραδύνθηκαν ούτε στιγμή.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: