Σε αναβολή όλες οι σειρές της Disney Plus

Η παραγωγή σε όλες τις παραγωγές έχει ανασταλεί προς το παρόν επ' αόριστο.
pic
03/06/2023 - 01:56
Οι θαυμαστές των Hande Erçel, Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Esra Bilgiç και Demet Özdemir θα βρουν ότι αυτό είναι πολύ ανησυχητικό νέο.
 
 
Τα σόου με πρωταγωνιστές αυτές τις διασημότητες έχουν τεθεί σε επ' αόριστον αναμονή από την ψηφιακή πλατφόρμα Disney Plus. 
Η έναρξη των γυρισμάτων για τους αγαπημένους τους ηθοποιούς σε τουρκικές τηλεοπτικές εκπομπές, που είχαν αποκλειστικά συμβόλαια με την Disney Plus, περίμεναν με ανυπομονησία οι θαυμαστές. Να θυμίσουμε ότι ο Yılmaz Erdoğan δούλευε στη δική του εκπομπή, 'Money Trap', στην οποία επρόκειτο να πρωταγωνιστήσουν οι Kıvanç Tatlıtuğ και Esra Bilgiç.

Η 2η σεζόν της τηλεοπτικής σειράς του MF Yapım 'Between the World and Us', στην οποία πρωταγωνιστούν οι Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Zerrin Tekindor και İbrahim Selim, επρόκειτο επίσης να ξεκινήσει τα γυρίσματα το καλοκαίρι. Με βάση το σενάριο που έγραψε η Pınar Bulut, αναμενόταν ότι νέοι ηθοποιοί θα ενταχθούν στη σειρά. Αναμενόταν ότι η Hande Erçel θα ξεκινούσε τα γυρίσματα της ψηφιακής της σειράς μετά την ολοκλήρωση των τριών πρώτων επεισοδίων της τηλεοπτικής σειράς του FOX 'Two Strangers'. Το σενάριο για τη σειρά «The Little Mermaid» του MF Yapım, με τον Hande Erçel στον πρωταγωνιστικό ρόλο, είχε ήδη γραφτεί.

λόγω της αναθεώρησης της παγκόσμιας στρατηγικής της Disney Plus που οδήγησε σε περικοπές προϋπολογισμού. Τα κακά νέα είναι ότι η Disney θα αποσύρει τα ήδη εκδοθέντα πρωτότυπα προγράμματά της από την ψηφιακή πλατφόρμα και μπορεί να αποφασίσει να σταματήσει την παραγωγή σε ορισμένες νέες εκπομπές.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: