Ο Kenan επιστρέφει στις οθόνες

Υπέροχα νέα για τους θαυμαστές του Kenan İmirzalioğlu!
pic
02/06/2023 - 06:38
Ο διάσημος ηθοποιός ενδέχεται να κάνει την επιστροφή του σε νέα τηλεοπτική εκπομπή που ετοιμάζει η OGM Pictures για το Star TV.
 
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ο τουρκικός Τύπος βουίζει για τη διασκευή ενός από τα μπεστ σέλερ μυθιστορήματα της διάσημης συγγραφέα και ψυχολόγου Gülseren Budayioğlu «If the King Loses» για την τουρκική τηλεόραση, που ετοιμάζει η OGM Pictures. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο παραγωγός Onur Güvenatam, σε συνεργασία με την Gülseren Budayioğlu, έχει βρεθεί πίσω από επιτυχημένες σειρές όπως «Evermore», «My Home My Destiny», «The Innocents», «Red Room», «Chrysalis», «Golden Boy, » και «Ο Ράφτης». Δεν είναι περίεργο που το νέο κοινό τους έργο αναμένεται ιδιαίτερα.
 
Σύμφωνα με αναφορές από την δημοσίευση Posta, ο παραγωγός που προσφέρθηκε στον Onur Güvenatam έχει για άλλη μια φορά τον Kenan İmirzalioğlu τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην επερχόμενη σειρά που βασίζεται στο βιβλίο «If the King Loses». Είναι ενδιαφέρον ότι ο Kenan είχε προηγουμένως απορρίψει το σενάριο της σειράς, μετά το οποίο ο Güvenatam έκλεισε συμφωνία με τον Kıvanç Tatlıtuğ. Ωστόσο, όταν η προετοιμασία του σεναρίου κράτησε περισσότερο από το αναμενόμενο, ο Kıvanç επέλεξε να ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη σειρά «The Family».
 
Τώρα, μια νέα προσφορά επεκτάθηκε στον Kenan για να παίξει ξανά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεοπτική εκπομπή. Αν του αρέσει η νέα εκδοχή του σεναρίου, θα αναλάβει τον κύριο ρόλο σε αυτή την εκπομπή, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: