Η Serenay και ο Metin Akdülger σε νέα σειρά του Netflix

Τι γνωρίζουμε για την παράσταση αυτή τη στιγμή;
pic
01/06/2023 - 06:59
Υπέροχα νέα για τους θαυμαστές της Serenay Sarıkaya και του Metin Akdulger. Η εταιρεία παραγωγής Ay Yapim και η ψηφιακή πλατφόρμα Netflix αποφάσισαν να ενώσουν ξανά αυτό το υπέροχο δίδυμο σε μια νέα σειρά. 
 
Ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν της σειράς «Family», με πρωταγωνιστές τη Serenay Sarıkaya και τον Kıvanç Tatlıtuğ. Η εκπομπή θα επιστρέψει με τη δεύτερη σεζόν της το φθινόπωρο. Η σειρά θα έχει συνολικά 30 επεισόδια.
 
Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε, η Serenay Sarıkaya δεν θα κάνει διάλειμμα αυτό το καλοκαίρι. Η Ay Yapim ξεκινά τα γυρίσματα μιας ρομαντικής κωμωδίας για την ψηφιακή πλατφόρμα Netflix με τίτλο «Who Came, Who Left» βασισμένη στο σενάριο της Ece Yörenç και η Serenay θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα που ονομάζεται Leyla, που εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο.
 
Αρχικά αναμενόταν ότι ο Μερτ Μπαϊκάλ θα ήταν ο σκηνοθέτης της σειράς. Ωστόσο, έχουν έρθει στην επιφάνεια πληροφορίες ότι ο Bertan Başaran, με τον οποίο η Serenay είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στη σειρά του Netflix 'Şahmaran', θα αναλάβει την καρέκλα του σκηνοθέτη.
Αναμένεται ότι θα υπάρχουν τρεις κύριοι ανδρικοί χαρακτήρες στη σειρά: Omer, Sarp και Cem. Η διάσημη δημοσιογράφος Birsen Altuntas αναφέρει ότι τον ρόλο του Omer, του ερωτικού ενδιαφέροντος της Leyla, θα υποδυθεί ο Metin Akdülger, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τη Serenay στη σειρά 'Tide'. Είναι ενδιαφέρον ότι η Ece Yörenç έγραψε επίσης το σενάριο για τη σειρά 'Tide'. Αποκαλύφθηκε επίσης ότι η ιστορία του χαρακτήρα του Metin Akdülger στη σειρά ψηφιακής πλατφόρμας Disney Plus 'Between the World and Us' έχει ολοκληρωθεί. Ο ηθοποιός δεν θα συμμετάσχει στη δεύτερη σεζόν του σόου.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: