ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ 26 - περίληψη

Ομέρ και Τζεμάλ πιάνονται στα χέρια.
pic
31/05/2023 - 11:03
 
Η Φατμά παντρεύεται τον Ομέρ, αλλά ο Τζεμάλ δεν την αφήνει σε ησυχία. Έτσι, ένας καβγάς ανάμεσα σε εκείνον και το νέο της σύζυγο έχει πολύ άσχημη κατάληξη….

Ο Ομέρ, θέλοντας να βοηθήσει τη Φατμά, λέει ότι το παιδί που περιμένει είναι δικό του. Κάποιοι συνεχίζουν να είναι δύσπιστοι μαζί του κι έτσι ρωτούν κι εκείνη, η οποία, φοβούμενη πως θα ξεσπάσει πόλεμος, επιβεβαιώνει τα λόγια του.

Ο Αλί είναι έξαλλος, αλλά ο Τζεμάλ δίνει τη λύση. «Θα παντρευτούν και θα τελειώσει το θέμα!», του λέει. Εκείνη που βρίσκει βέβαια τον μπελά της είναι η Μπιργικιούλ, αφού όλοι πιστεύουν ότι με δόλο τον κατηγόρησε άδικα. Έτσι δεν έχει πια καμία ελπίδα να επιστρέψει στη δουλειά της στο αρχοντικό. Η Μαβί από την άλλη δεν μπορεί να διανοηθεί πώς ο Ομέρ έκανε κάτι τέτοιο.

Ο Τζεμάλ κλείνει 20 χρόνια γάμου και ζητά από τον Αλί να τον βοηθήσει να κάνει μια όμορφη έκπληξη στη γυναίκα του. Η Μαβί ακούει τον άντρα της να κλείνει εστιατόριο και θεωρεί ότι ετοιμάζει έκπληξη για εκείνη. Εντωμεταξύ στο αρχοντικό έχει ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα στην Σαφιγιέ και την Πεμπέ, οι οποίες τσακώνονται συνεχώς για το ποια είναι η κυρία του σπιτιού. Η Ρεφικά τις βάζει και τις δύο στη θέση τους. Η Πέμπε, που νιώθει καταπιεσμένη, βάζει την ιδέα στον Ισμέτ να ζητήσει από τον πατέρα του το μερίδιο του από την περιουσία και να πάνε να ζήσουν κάπου οι δύο τους. Όταν το ακούει βέβαια αυτό ο Φαζίλ γίνεται έξαλλος! Η Φατμά παντρεύεται με τον Ομέρ και πηγαίνει να ζήσει μαζί του στην παραγκούπολη.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ:

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO