ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ 25 - περίληψη

Η εγκυμοσύνη της Fatma αποκαλύπτεται.
pic
25/05/2023 - 06:00

Η Μαβί και ο Αλί είναι τρισευτυχισμένοι, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί, αντίθετα με τη Φατμά, που προσπαθεί να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της. Η αλήθεια, όμως, αποκαλύπτεται κι ο Τζεμάλ νιώθει ότι το τέλος του πλησιάζει.

Η Χασιμπέ πηγαίνει τη Φατμά στο νοσοκομείο και μαθαίνει ότι είναι έγκυος. Εκείνη της αποκαλύπτει ότι ο πατέρας του παιδιού που περιμένει είναι ο Τζεμάλ. Προς μεγάλη της έκπληξη, η πεθερά της υπόσχεται να τη βοηθήσει. Της ζητά όμως να μην πει τίποτα σε κανέναν, μέχρι να δει τι θα κάνει. Δυστυχώς, η Μπιρκιούλ έχει καταλάβει τι συμβαίνει κι ενημερώνει αμέσως τη Ρεφικά. Έξαλλη εκείνη τηλεφωνεί στο γιο της και του ζητά να επιστρέψει αμέσως στο αρχοντικό για να μιλήσουν.
 
Ο Τζεμάλ αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι είναι δικό του παιδί κι η μητέρα του αναλαμβάνει για μία ακόμη φορά να καλύψει τις βρομιές του. Αυτό, όμως, δεν είναι το μόνο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει η Ρεφικά. Η Πέμπε έχει αρχίσει να το παίζει κυρία του αρχοντικού, δίνει εντολές και σπαταλάει άσκοπα τα λεφτά του Ισμέτ, ο οποίος έχει παραδοθεί άνευ όρων στον έρωτά της.

Ο Αλί βλέπει τη Φατμά να κλαίει και προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει. Εκείνη του αποκαλύπτει ότι είναι έγκυος, χωρίς όμως να του πει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού. Η Ρεφικά, από την άλλη, που φοβάται ότι η Μπιργκιούλ δεν θα κρατήσει το στόμα της κλειστό, στήνει μια ολόκληρη πλεκτάνη, προκειμένου να μπορέσει να τη διώξει από το αρχοντικό. Την κατηγορεί άδικα ότι έκλεψε ένα κολιέ της Σαφιγέ και την απολύει. Εκείνη καταλαβαίνει ότι πρόκειται για παγίδα κι αποφασίζει να την εκδικηθεί.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO