ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ 24 - περίληψη

Η είδηση του γάμου του Ισμέτ και της Πέμπε πέφτει σαν βόμβα.
pic
18/05/2023 - 06:00
 Η Μαβί αποφασίζει να μη χωρίσει με τον Αλί, όχι μόνο γιατί περιμένει το παιδί του, αλλά επειδή τον αγαπά και θέλει να είναι μαζί του. Παράλληλα, η Πέμπε και ο Ισμέτ παντρεύονται κρυφά, κάνοντας έξαλλους τους γονείς τους, οι οποίοι τους δείχνουν την πόρτα της εξόδου…

Ο Αλί και η Μαβί επιστρέφουν στο αρχοντικό και δείχνουν σε όλους τα μωρουδιακά που έχουν αγοράσει. Πάνω στη συζήτηση, εκείνης της ξεφεύγει μια λεπτομέρεια από το παρελθόν και έτσι αναγκάζεται να παραδεχτεί μπροστά σε όλους ότι η μνήμη της επέστρεψε.

«Μέχρι εδώ ήταν. Θα φύγουμε νύχτα τώρα!», μονολογεί απογοητευμένη η Φατμά. Η Μαβί όμως κάνει την έκπληξη. «Θα αποκτήσουμε μωρό. Θέλω να είμαι ευτυχισμένη. Δε θα σε αφήσω ποτέ!», λέει στον Αλί, κάνοντάς του το μεγαλύτερο δώρο. «Θα τα αφήσουμε όλα πίσω μας», τη διαβεβαιώνει εκείνος. Ο Ισμέτ, από την άλλη, προτείνει στην Πέμπε να παντρευτούν κρυφά και εκείνη δέχεται. Μόνο που η Χασιμπέ κρυφακούει τη συζήτησή τους και ετοιμάζεται να τους κάνει χαλάστρα.
 
 
Έτσι, όταν την επόμενη μέρα η Πέμπε ετοιμάζεται να φύγει κρυφά για να πάει στο ληξιαρχείο, την κλειδώνει στην ντουλάπα, ντύνεται εκείνη νύφη και στήνει καρτέρι στον Ισμέτ. Μόνο που ο υποψήφιος γαμπρός δε φτάνει ποτέ στο ληξιαρχείο. Όπως αποδεικνύεται, είχε καταλάβει ότι τους παρακολουθεί και είχε κανονίσει να γίνει αλλού ο γάμος.

 
 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO