Πρεμιέρα νέας ταινίας με πρωταγωνιστή τον Kivanc Tatlitug

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 21 Απριλίου.
pic
24/03/2023 - 11:00
Υπέροχα νέα για τους θαυμαστές του Kivanc Tatlitug! Τον επόμενο μήνα θα δουν μια νέα ταινία θρίλερ με πρωταγωνιστή την αγαπημένη τους σταρ.


Η ψηφιακή πλατφόρμα Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ και φωτογραφίες για τη νέα ταινία «Boğa Buğa» σε σκηνοθεσία Onur Saylak, σε σενάριο Hakan Günday, με πρωταγωνιστές τους Kıvanç Tatlıtuğ και Funda Eryiğit. Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Gürgen Öz, Müge Bayramoğlu, Onur Gürcay και άλλοι. Η ταινία, σε παραγωγή Ay Yapım, θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 21 Απριλίου. Η ταινία, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Απριλίου στο 42ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Κωνσταντινούπολης, θα συμμετάσχει επίσης στον εθνικό διαγωνισμό του φεστιβάλ.

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από ένα ζευγάρι από την Κωνσταντινούπολη, τον Yalin και τον Beyza, που μετακομίζουν στο χωριό Άσσος για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή. Ωστόσο, από την πρώτη μέρα οι ντόπιοι αντιμετωπίζουν αρνητικά τον Yalin και τον απειλούν. Μέσα σε ένα μήνα, η αντίδραση γίνεται όλο και πιο βίαιη και μια μέρα ο Γιαλίν δέχεται επίθεση από έναν νεαρό άνδρα. Αυτή η επίθεση αποκαλύπτει την αληθινή ταυτότητα του Γιαλίν και ξεκινά ένας κρυφός πόλεμος ανάμεσα σε αυτόν και τους χωρικούς.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: