ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ 16 - περίληψη

Η Μαβί είναι έγκυος;
pic
23/03/2023 - 11:00
 
Η Μαβί δεν μπορεί να κρύψει πια τα αισθήματά της για τον Αλί και παραδίνεται στον έρωτά του. Ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης, όμως, που σίγουρα δεν είναι δικό της, φέρνει μεγάλη αναστάτωση στο αρχοντικό. Η Πέμπε κάνει φασαρία στη Χασιμπέ, επειδή εξαιτίας της χάλασε ο γάμος με τον Ισμέτ. Εκείνη τη διαβεβαιώνει πως θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει. Σε άσχημη κατάσταση είναι και η Φατμά, αφού η πεθερά της την έδιωξε από το αρχοντικό και τώρα μένει μόνη της στην παραγκούπολη.

Η Χασιμπέ λέει στον Μετίν ότι η μητέρα του δεν θα μένει πια μαζί τους. Ο μικρός αντιδρά, ενώ λίγο αργότερα το σκάει και πηγαίνει στη Φατμά. Παράλληλα, φτάνει στο αρχοντικό η αστυνομία και ανακοινώνει ότι ο Φικρί το έσκασε. Η Μαβί καταρρέει. Ο Αλί της δίνει το λόγο του ότι θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί ο δολοφόνος του πατέρα της. Χωρίς να χάσει χρόνο, αναθέτει στον Σερχάτ να τον ψάξει. Λίγο αργότερα, εκείνος τον ενημερώνει ότι τον εντόπισε σε ένα ξενοδοχείο. Ο Αλί και η Μαβί φεύγουν για να πάνε εκεί, ενώ παράλληλα ειδοποιούν την αστυνομία.
 
 
Όσο συμβαίνουν όλα αυτά, η Ρεφικά κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι να βρεθεί ο Φικρί. Έτσι, τηλεφωνεί στον Τζεμάλ και του ζητά να βρει τρόπο να τον φυγαδεύσει. Μάλιστα, για να του δώσει χρόνο, βάζει σε εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο ώστε να καθυστερήσει τον Αλί και τη Μαβί. Στο μεταξύ, η Φατμά πηγαίνει στο αρχοντικό και πέφτει στα πόδια της πεθεράς της, παρακαλώντας τη να μην τη χωρίσει από το παιδί της. Η Χασιμπέ τη δέχεται τελικά και πάλι στο αρχοντικό για χάρη του εγγονού της.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO