Η σειρά Cranberry Sorbet προσπέρασε το Kingfisher

Μεγάλη μάχη γίνεται μεταξύ της σειράς Kingfisher και του Cranberry Sherbet.
pic
20/03/2023 - 11:00
Μεγάλη μάχη γίνεται μεταξύ της σειράς Kingfisher (Golden Boy) και του Cranberry Sherbet (Cranberry Sherbet) τα βράδια της Παρασκευής στα νούμερα τηλεθέασης.
 
 
Το Cranberry Sorbet, μια από τις σειρές του Show TV που σημάδεψε αυτή τη σεζόν, ανέβηκε αργά, ξεπερνώντας τον αντίπαλό του στο γκρουπ AB για πρώτη φορά στο 18ο επεισόδιο την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, η σειρά Kingfisher έχει παρουσιάσει μια πολύ δυνατή απόδοση ως νούμερο ένα τα βράδια της Παρασκευής από την αρχή της σεζόν.
Το γεγονός ότι η ιστορία της σειράς Kingfisher, που ανέβηκε στις 15 τηλεθεάσεις, κόλλησε και οι δευτερεύοντες χαρακτήρες ήρθαν στο προσκήνιο, οι σεναριογράφοι έδρασαν λίγο ντροπαλά, κάτι που έκανε τα πράγματα να αλλάξουν. Όταν το Cranberry Sorbet κέρδισε την πρώτη θέση στο γκρουπ AB στο 18ο επεισόδιο την  περασμένη εβδομάδα, κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει. Γιατί ο Αλκυόνης είχε κάνει σπουδαίο ντεμπούτο από την αρχή της σεζόν. Στα νούμερα τηλεθέασης της Παρασκευής 17 Μαρτίου, το Cranberry Sorbet συνέχισε την άνοδο και φάνηκε ότι κατάφερε να πετύχει διψήφια βαθμολογία στους ομίλους AB και ABC1. Φυσικά, το Cranberry Sorbet κατέκτησε την πρώτη θέση και στις δύο κατηγορίες, με τη σειρά Kingfisher να μένει πίσω.

Στην κατηγορία όλων των προσώπων, ο Αλκυόνας, που μπορεί ακόμα να πετύχει διψήφιους δείκτες, βρίσκεται στην πρώτη θέση. Το Cranberry Sorbet, από την άλλη, βρίσκεται στη δεύτερη θέση, αρκετά πίσω από τον ανταγωνιστή του στην κατηγορία all-person. Η Cranberry Sorbet έδωσε ένα δυνατό χαστούκι στον αντίπαλό της στον όμιλο ΑΒ την περασμένη εβδομάδα. Τώρα, η ίδια κατάσταση συνέβη στην κατηγορία ABC1. Φαίνεται ότι θα δούμε την άνοδο της σειράς Cranberry Sorbet και τη σταδιακή παλινδρόμηση του Kingfisher στον διαγωνισμό της Παρασκευής.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: