Οι βαθμολογίες της τουρκικής τηλεόρασης

Οι βαθμολογίες για την Τρίτη 14 Μαρτίου
pic
16/03/2023 - 11:00
Η σειρά 'Ben Bu Cihana Sığmazam' έχασε 0,04% στο σύνολο και 0,41% στο AB, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Τρίτης. Συνολικά, η παράσταση έχει καλή απόδοση, αλλά δεν μπορεί να ταιριάξει με την προηγούμενη επιτυχία του ATV, στην οποία πρωταγωνίστησε και ο Octay Kaynarca. Δυνατότητα ανανέωσης για δεύτερη σεζόν υπάρχει, ωστόσο υπάρχουν κάποιες επιφυλάξεις.
 
Η σειρά “Üç Kız Kardeş” έχασε 0,66% συνολικά και 0,27% στην ΑΒ. Αν και επώδυνη, η πτώση δεν είναι θανατηφόρα. Μια τρίτη σεζόν είναι πολύ πιθανή επειδή η εκπομπή του καναλιού D είναι αρκετά συμπαγής και δεν απαιτεί ακριβό κόστος παραγωγής.
 
Η σειρά «Aile» έχασε 0,62% στο σύνολο και 0,15% στην ΑΒ. Η βαθμολογία για την εκπομπή του παραγωγού Kerem Çatay δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητική, αλλά το γεγονός ότι οι θεατές άρχισαν να φεύγουν ακόμη και στο δεύτερο επεισόδιο δεν είναι ενθαρρυντικό. Αφού δουν αρκετούς ηθοποιούς, οι σεναριογράφοι πρέπει να κρατήσουν το κοινό αφοσιωμένο και να το πείσουν να εμπιστευτεί την ιστορία. πρέπει τώρα να τους ενδιαφέρει η ίντριγκα.
 
Η σειρά «Yürek Çıkmazı» αυξήθηκε κατά 0,12% συνολικά και 0,15% στην ΑΒ. Αν και το κοινό του έργου στο κρατικό κανάλι δεν είναι πολύ μεγάλο, είναι σταθερό, κάτι που αποτελεί προτεραιότητα για την TRT1. Και αυτό σημαίνει ότι η ανανέωση για δεύτερη σεζόν είναι αρκετά πιθανή.
 
Η σειρά «Taçsız Prenses» έχασε 0,03% συνολικά, αλλά αυξήθηκε κατά 0,01% στην ΑΒ. Παρά το γεγονός ότι η εκπομπή ήταν εμφανώς ανεπιτυχής, εξακολουθεί να μεταδίδεται λόγω της συμφωνίας με το Fox TV. Μερικές φορές το όνομα του παραγωγού έχει πολύ μεγαλύτερη απήχηση από τους μεγάλους γνωστούς ηθοποιούς.
 
Η σειρά «Gecenin Ucunda» έχασε 0,06% συνολικά, αλλά αυξήθηκε κατά 0,27% στην ΑΒ. Το μόνο πράγμα που πραγματικά εκπλήσσει τον κόσμο είναι πώς το έργο συνεχίζει να προβάλλεται παρά τις τόσο χαμηλές τηλεθεάσεις. Το Star TV φαίνεται να πληροί τις προϋποθέσεις για αναγνώριση ως το πιο πιστό κανάλι της Τουρκίας αυτή τη σεζόν.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: