Φανταστικά νέα για τους θαυμαστές του Ebru Sahin! Το πρώτο επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σειράς της ηθοποιού, που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 23 Μαρτίου, θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της στις τηλεοπτικές οθόνες. Μπορούμε να περιμένουμε μια νέα ιστορία και μια νέα εμφάνιση για τη νεαρή σταρ." />

Ebru Şahin: νέα τηλεοπτική εκπομπή και νέα εικόνα

Η Ebru Şahin επέστρεψε στα γυρίσματα της σειράς 'Hundred Years of Miracle'
pic
16/03/2023 - 11:00
Φανταστικά νέα για τους θαυμαστές του Ebru Sahin! Το πρώτο επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σειράς της ηθοποιού, που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 23 Μαρτίου, θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της στις τηλεοπτικές οθόνες. Μπορούμε να περιμένουμε μια νέα ιστορία και μια νέα εμφάνιση για τη νεαρή σταρ.
 
Η Ebru Şahin, η οποία επέστρεψε στα γυρίσματα της σειράς 'Hundred Years of Miracle' (A Miracle of 100 Years) της OGM Pictures, πυροδότησε μια έντονη συζήτηση στα social media με τη νέα της εμφάνιση. Η ηθοποιός παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά, δίπλα στον Birkan Sokullu, η οποία αφηγείται την ιστορία ενός ανθρώπου που δεν γερνάει ποτέ. Η σειρά θα μεταδίδεται από το Star TV τα βράδια της Πέμπτης. Η Έμπρου θα υποδυθεί τον χαρακτήρα «Χάρικα» στην οθόνη, έρχεται στους θαυμαστές της με φρέσκια εμφάνιση και αφήγηση.
 
Η Έμπρου θάμπωσε τους θεατές με την ερμηνεία της ως πολεμίστρια όταν έπαιξε την πρωταγωνίστρια στην ιστορική τηλεοπτική εκπομπή «The Legend» πέρυσι. Θα υποδυθεί μια όμορφη άγνωστη που θα κερδίσει την καρδιά της Birkan Sokullu τη νέα σεζόν. Ο Cedi Osman, ο σύζυγος της Ebru Şahin, ήταν από τους πρώτους που επαίνεσαν τη γυναίκα του. Με τις λέξεις «Όμορφο χαμόγελο, μάτια που αξίζουν μια ολόκληρη ζωή», ο Cedi έστειλε στη γυναίκα του μια εικονική καρδιά. ΗΈμπρου Σαχίν απάντησε με ένα emoji καρδιάς και ένα που αντιπροσώπευε τη δειλία. Οι υποστηρικτές άφησαν χιλιάδες σχόλια για να υποστηρίξουν τον Cedi. Το γεγονός ότι τα σχόλια γράφτηκαν σε πολλές γλώσσες είναι αξιοσημείωτο δεδομένου του πόσο γνωστή είναι η ηθοποιός διεθνώς.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: