Η σχέση της Hande Erçel με τον Hakan Sabancı αποδοκιμάστηκε από την οικογένειά του;

Η Arzu Sabancı, μητέρα του Hakan είναι γνωστό ότι είναι μακριά από αυτή τη σχέση.
pic
15/03/2023 - 11:00
Η σχέση μεταξύ του Hande Erçel και του Hakan Sabancı, ενός γιου μιας από τις πλουσιότερες οικογένειες της Τουρκίας, παρακολουθείται στενά από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης και τους θαυμαστές. Η οικογένεια του νεαρού, από την άλλη, είναι αρκετά δύσπιστη και δεν βιάζεται να αγκαλιάσει τη νέα αγαπημένη του διάσημου playboy.


Τούρκοι δημοσιογράφοι έπιασαν για άλλη μια φορά τους Χαντέ Ερτσέλ και Χακάν Σαμπαντζί στο αεροδρόμιο. Το ευτυχισμένο ζευγάρι είχε μόλις επιστρέψει από ένα ταξίδι στο Παρίσι και τη Φινλανδία, όπου είχαν δει το Βόρειο Σέλας. Ενώ κρατιόταν χέρι χέρι, το ζευγάρι χαμογέλασε θερμά στους δημοσιογράφους. Όμως, ο Χακάν προφανώς δεν εκτίμησε τη σύγκριση του ζευγαριού τους με τους πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς «Golden Boy» και έσπευσε να τελειώσει τη συζήτηση με τον Τύπο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Calendar, η σχέση της Hande και του Hakan αποδοκιμάστηκε από την οικογένεια του Sabancı. Η Arzu Sabancı, η μητέρα του αγοριού, είναι γνωστό ότι είναι σχετικά μακριά από αυτή τη σχέση. Το γεγονός ότι η οικογένεια απαγορεύει στον Χακάν να χρησιμοποιήσει το ιδιωτικό τζετ της οικογένειας αποτελεί απόδειξη αυτού. Ο Χακάν πρέπει να ταξιδεύει όπως όλοι οι άλλοι σε τακτικές πτήσεις, ενώ ο αδελφός του χρησιμοποίησε το οικογενειακό τζετ για να ταξιδέψει με τη μέλλουσα σύζυγό του.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: