ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ 15 - video (2)

pic
17/03/2023 - 10:00
Κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη στα περίπτερα με τον «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ»

 
Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για το θάνατο του πατέρα της Μαβί και όταν στριμώχνει για τα καλά τη Χασιμπέ, καταθέτει ψέματα ότι το μοιραίο βράδυ ήταν στην αυλή τους ο Φικρί. Έτσι, ο Τζεμάλ τη γλιτώνει για μία ακόμη φορά… Μπορεί η Ρεφικά να αναγκάστηκε να δεχτεί την επιστροφή στο αρχοντικό της οικογένειας της Μαβί, δε μένει όμως με σταυρωμένα τα χέρια.
 
Αρχίζει τα καψώνια στη Χασιμπέ και τη Φατμά, οι οποίες αναγκάζονται να γυαλίσουν μέχρι και τις πέτρες της αυλής… Η Σαφιγέ πηγαίνει να δει την κόρη της και ανακαλύπτει ότι η πεθερά της συμπεριφέρεται σαν να είναι δούλα. Έξαλλη, τηλεφωνεί στον Τζεμάλ και του ζητά να κάνει κάτι. Έτσι κι εκείνος αρχίζει τα καψώνια στον Ιλιάς, τον οποίο βάζει να… οργώσει μέχρι και το χιόνι! Ο Αλί, από την άλλη, είναι πολύ χαρούμενος. Το γεγονός ότι η Μαβί δεν του είπε ότι κέρδισε τη δίκη για να μη φύγει από το αρχοντικό, είναι η απόδειξη που περίμενε για να καταλάβει ότι τον αγαπάει. Πηγαίνει με γλυκά στην εταιρία και λέει τα ευχάριστα στα αδέλφια του. Στο μεταξύ, η Σαφιγέ, που είναι απελπισμένη, ζητά από τη Χασιμπέ να βάλει στη θέση της την πεθερά της κόρης της. Εκείνη, που θέλει να τα έχει καλά μαζί της, δίνει ένα καλό μάθημα στη Μουτζελά και το βασανιστήριο της Σεβντά λήγει.
 
Ανοίγει όμως η όρεξη της Σαφιγέ, η οποία της ζητά να χωρίσει τη Σεβντά από τον Ιλιάς. Εκείνη για αντάλλαγμα της ζητά να μεσολαβήσει, ώστε ο Ισμέτ να παντρευτεί την Πέμπε. Η συμφωνία κλείνει και οι δύο γυναίκες, μάλιστα, υπογράφουν και συμφωνητικό! Η αστυνομία ανακαλύπτει ότι η Μπιργκιούλ ήταν αυτή που κατήγγειλε ανώνυμα ότι ο θάνατος του Μαχμούτ ήταν δολοφονία και την καλεί για κατάθεση. Εκείνη, παρόλο που καταφέρνει να τα μπαλώσει, βρίσκει τον μπελά της, αφού ο Τζεμάλ μαθαίνει τι έκανε και την τιμωρεί ανάλογα. Παράλληλα, η Φατμά επιστρέφει τη βέρα στον Φικρί και του ζητά να χωρίσουν, ενώ η Πέμπε έχει αρχίσει να κάνει τα γλυκά μάτια στον Ισμέτ. Η Χασιμπέ, στο μεταξύ, έχει ήδη πείσει τη Σεβντά ότι ο Ιλιάς δεν την αγαπάει. Κι ενώ το σχέδιο προχωρά κανονικά, η αστυνομία καλεί στο τμήμα για κατάθεση και τη Χασιμπέ και τη ρωτά ποιος ήταν ο άντρας που πήγε στην αυλή τους το βράδυ της δολοφονίας του άντρα της. Εκείνη, που δεν θέλει να μπλέξει τον Τζεμάλ, λέει ψέματα ότι ήταν ο Φικρί. Παράλληλα, αθετεί τη συμφωνία με τη Σαφιγέ κι εκείνη για να την εκδικηθεί λέει όλη την αλήθεια στον Ισμέτ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Μπορεί η Ρεφικά να αναγκάστηκε να δεχτεί την επιστροφή στο αρχοντικό της οικογένειας της Μαβί, δε μένει όμως με σταυρωμένα τα χέρια. Αρχίζει τα καψώνια στη Χασιμπέ και τη Φατμά, οι οποίες αναγκάζονται να γυαλίσουν μέχρι και τις πέτρες της αυλής…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Μπορεί η Ρεφικά να αναγκάστηκε να δεχτεί την επιστροφή στο αρχοντικό της οικογένειας της Μαβί, δε μένει όμως με σταυρωμένα τα χέρια. Αρχίζει τα καψώνια στη Χασιμπέ και τη Φατμά, οι οποίες αναγκάζονται να γυαλίσουν μέχρι και τις πέτρες της αυλής… H Ρεφικά δεν μένει όμως με σταυρωμένα τα χέρια.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ