Πότε θα αρχίσει η εκπομπή της Hande Erçel και του Burak Deniz;

Πότε θα κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά;
pic
14/03/2023 - 06:45
Νέες λεπτομέρειες για τα γυρίσματα της σειράς ‘Two Strangers / Two Strangers’ με πρωταγωνιστές τους Hande Erçel και Burak Deniz αποκαλύπτει η διακεκριμένη δημοσιογράφος Birsen Altuntas. Πότε θα κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά;


Ο Hande Erçel και ο Burak Deniz θα επανενωθούν στην οθόνη στη σειρά «Two Strangers» / «Two Strangers», που βρίσκεται τώρα στην παραγωγή. Το δράμα θα ξεκινήσει όταν η σορός ενός φιλάνθρωπου επιχειρηματία βρεθεί στο δάσος. Η εισαγγελέας Leyla (Hande Erçel), που ερευνά αυτό το περιστατικό, και ο διάσημος τηλεοπτικός παρουσιαστής Kenan Öztürk (Burak Deniz), το όνομα του οποίου θα ανακαλυφθεί σε σχέση με τη δολοφονία, συναντώνται απροσδόκητα.

Η σειρά, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Neslihan Yesilyurt και σε σενάριο θα αναλάβει ο Ethem Özışık, θα ξεκινήσει τα γυρίσματα στα τέλη Απριλίου. Ωστόσο, η εκπομπή θα κυκλοφορήσει μόνο τη νέα σεζόν, δηλαδή τον Σεπτέμβριο. Το συνεργείο θα παράγει τρία επεισόδια στοκ που θα προβάλλονται κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής τηλεοπτικής σεζόν πριν ξεκινήσει η παραγωγή ένα επεισόδιο την εβδομάδα, σύμφωνα με το αναθεωρημένο σχέδιο. Η ιστορία της σειράς, στην οποία συμμετέχουν επίσης οι Cem Davran, Gülçin Hatıhan, Begüm Akkaya και Feridun Düzağaç, ανήκει στον Onur Şenel και τον Lokman Maral.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: