Ο διάσημος δημοσιογράφος Baris Kocaoğlu γράφει για τη σειρά 'Aile'

Τελικά είναι καλό που ο ρόλος πήγε στη Serenay.
pic
13/03/2023 - 11:00
Αυτή την εβδομάδα, ο διάσημος δημοσιογράφος Baris Kocaoğlu μοιράστηκε τις εντυπώσεις του από τη σειρά «Aile»: «Αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησε επιτέλους η πολυαναμενόμενη σειρά «Aile», την οποία όλοι περίμεναν με ανυπομονησία.
 
Πρώτον, πολλοί ενδιαφέρθηκαν για το πώς θα έπαιζαν μαζί η Serenay Sarıkaya και ο Kıvanç Tatlıtuğ. Κατά τη γνώμη μου, αυτά τα δύο ταιριάζουν μεταξύ τους. Αλλά προφανώς, όλοι μιλούν για την υποκριτική του Kıvanç. Έχει γίνει τόσο καλός ηθοποιός που ξεπερνά τις προσδοκίες σε κάθε ρόλο που υποδύεται. Εδώ, το στυλ του μου θυμίζει τον Kuzey Tekinoglu από τη σειρά ‘Kuzey Guney’. Όσο για την εντύπωση του Serenay, δεν έχει διαμορφωθεί ακόμη.
 
Ωστόσο, το παιχνίδι με τον Kivanc θα επιτρέψει στην ηθοποιό να φτάσει σε μεγάλα ύψη στην υποκριτική της καριέρα. Και κάτι ακόμα να σημειώσω. Αρχικά, η Özge Özpirinçcii έπρεπε να παίξει τον ρόλο της Serenay, αλλά την τελευταία στιγμή αποκλείστηκε από το καστ. Βλέποντας τη Serenay, θυμήθηκα την Özge. Είναι καλό που ο ρόλος πήγε στη Serenay».

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: