Η Seren Sirince επιστρέφει στην Τουρκία

Μετά από τρία χρόνια μακριά, η γνωστή ηθοποιός Seren Şirince επιστρέφει.
pic
13/03/2023 - 11:00
Μετά από ένα διάλειμμα τριών ετών, η Seren Şirince, την οποία το κοινό μπορεί να θυμάται από την τηλεοπτική εκπομπή 'Relationship Status: Complicated', επιστρέφει στην Τουρκία για να ακολουθήσει την καριέρα της στον τουρκικό τομέα της ψυχαγωγίας.
 
Μετά από τρία χρόνια μακριά, η γνωστή ηθοποιός Seren Şirince επιστρέφει. Η ηθοποιός μετακόμισε στις ΗΠΑ αφού παντρεύτηκε. Έκανε ένα διάλειμμα από την καριέρα της και παντρεύτηκε τον Tobias Satters, έναν επαγγελματία πληροφορικής, παρότι ήταν αρκετά γνωστός σταρ στην Τουρκία.
 
Η Seren επένδυσε στην καριέρα της παρακολουθώντας εργαστήρια υποκριτικής σε διάσημα εκπαιδευτικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένης της Stella Adler School of Acting και του Actors Studio μετά τον γάμο του ζευγαριού, που έλαβε χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 
Παρακολούθησε master classes και εξερεύνησε πολλές τεχνικές υποκριτικής. Πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη μετά από τρία χρόνια, αφού της λείπει η οικογένειά της και τα γυρίσματα. Όλες οι προσφορές εργασίας που έρχονται με κάθε τρόπο θα αξιολογηθούν.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: