Οι βαθμολογίες για την Πέμπτη 9 Μαρτίου

Οι κορυφαίες θέσεις της Πέμπτης το βράδυ πηγαίνουν στο σόου του Onur Güvenatam.
pic
11/03/2023 - 08:13
Η σειρά «Camdaki Kız» αυξήθηκε κατά 0,05% συνολικά, αλλά έχασε 0,20% στην ΑΒ. Οι κορυφαίες θέσεις της Πέμπτης το βράδυ πηγαίνουν στο σόου του Onur Güvenatam, το οποίο σταδιακά πλησιάζει στο φινάλε της σεζόν που υποσχέθηκε.
 
Η σειρά έχει αποδειχθεί εξαιρετικά συνεπής και τα πάει καλά στο εξωτερικό, οπότε μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι θα είναι άλλη μια μεγάλη επιτυχία για την OGM Pictures. 
Η σειρά «Aldatmak» έχασε 0,47% συνολικά αλλά αυξήθηκε κατά 0,38% στην ΑΒ. Αν και αν η εκπομπή του Timur Savci δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο η προηγούμενη σειρά του που προβλήθηκε την Πέμπτη, εντούτοις πετυχαίνει λόγω της σταθερής απόδοσης και της αφοσιωμένης τηλεθέασης.

Η σειρά «Al Sancak» έχασε 0,28% συνολικά, αλλά αυξήθηκε κατά 0,35% στην ΑΒ. Η εκπομπή του Mehmet Bozdağ ξεκίνησε γρήγορα, αλλά έχασε σταθερά θεατές και δεν έγινε ποτέ μεγάλη επιτυχία. Αν και είναι απίθανο να ανανεωθεί για την επόμενη σεζόν, με τέτοιες βαθμολογίες, δεν υπάρχει κίνδυνος μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η σειρά «Gelsin Hayat Bildiği Gibi» έχασε 0,20% συνολικά αλλά αυξήθηκε κατά 0,38% στην ΑΒ. Παρόλο που οι βαθμολογίες δεν είναι εξαιρετικές, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα καλοκαιρινό έργο, το γεγονός ότι κατάφερε να περάσει την κύρια σεζόν και πιθανότατα θα διαρκέσει μέχρι τον Μάιο είναι ήδη ένα εξαιρετικό επίτευγμα.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: