ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ 13 - video (7)

pic
08/03/2023 - 10:00
Κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη στα περίπτερα με τον «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ»

 
Ετοιμάζετε μια όμορφη έκπληξη για τα γενέθλια της Μαβί, ενώ ο Ισμέτ πληρώνει την Πέμπε με το ίδιο νόμισμα, τάζοντας της γάμο, ο οποίος δε γίνεται ποτέ!
Ο Αλί πιάνει τους άντρες του Τζεμάλ να βάζουν τα κλοπιμαία μέσα στα χαλιά που είχαν αγοράσει από τη Μαβί.
 
Χωρίς να ξέρει ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την υπόθεση, τους λέει ότι θα ειδοποιήσει την αστυνομία. Εκείνοι, πάνω στον πανικό τους, τον χτυπούν στο κεφάλι και τον μεταφέρουν λιπόθυμο σε μια κοντινή αποθήκη. Ενώ η Μαβί ψάχνει παντού τον Αλί και έχει αρχίσει να ανησυχεί, ο Τζεμάλ μαθαίνει τι έχει συμβεί με τον αδελφό του και στήνει ένα καινούργιο σχέδιο, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί το μυστικό του. Το επόμενο πρωί εμφανίζεται στον Αλί υποδυόμενος το σωτήρα του. Πείθει μάλιστα και αυτόν και τη Μαβί να μην καταγγείλουν το περιστατικό στην αστυνομία. Παράλληλα, συναντά τυχαία τη Φατμά, η οποία παραδέχεται ότι του έκλεψε την τσάντα με τα χρήματα, τα οποία φυσικά αρνείται να του επιστρέψει. «Ξέχνα τα λεφτά! Θεώρησε τα διατροφή του Μετίν!», του λέει. Στο μεταξύ, η Μελέκ έχει γενέθλια και ο Αλί κάνει πως το έχει ξεχάσει, εκνευρίζοντας τη. Στην πραγματικότητα, βέβαια, της ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη…
 
Η Χασιμπέ είναι απελπισμένη που επέστρεψε στο φτωχικό της. Θεωρεί ότι ο μόνος τρόπος για να επιστρέψουν στο αρχοντικό είναι να αρρωστήσουν όλοι και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να το πετύχει. Η Πέμπε αποδεικνύεται πραγματική κόρη της, αφού έχει ένα καλύτερο σχέδιο: πηγαίνει στον Ισμέτ και του πουλάει έρωτα! Εκείνος, όμως, που δεν έχει ξεχάσει τι του έχει κάνει, παριστάνει ότι πέφτει στην παγίδα της και της κάνει πρόταση γάμου. Της δίνει μάλιστα και χρήματα για να αγοράσει φόρεμα και της κλείνει ραντεβού για την επόμενη μέρα στο δημαρχείο. Το βράδυ των γενεθλίων της η Μαβί είναι στεναχωρημένη, νομίζοντας ότι ο Αλί την έχει ξεχάσει. Ξαφνικά γίνεται η νύχτα μέρα από τα βεγγαλικά και εκείνος εμφανίζεται μπροστά της με μια ανθοδέσμη και ένα κόσμημα. «Μακάρι του χρόνου να είμαστε μαζί. Θα σε κάνω να ζήσεις τις πιο όμορφες μέρες» της υπόσχεται και της εύχεται χρόνια πολλά. Κάτι αντίστοιχο ονειρεύεται και η Πέμπε, που φτάνει την επόμενη μέρα στο δημαρχείο μαζί με τη μητέρα της για να παντρευτεί τον Ισμέτ. Εκείνος όμως είναι άφαντος. Λίγο αργότερα εμφανίζεται μπροστά της και της αποκαλύπτει ότι όλο αυτό ήταν ένα κόλπο για να την εκδικηθεί, επειδή τον είχε κάνει ρεζίλι μπροστά σε όλους όταν της έκανε πρόταση γάμου…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Ετοιμάζετε μια όμορφη έκπληξη για τα γενέθλια της Μαβί, ενώ ο Ισμέτ πληρώνει την Πέμπε με το ίδιο νόμισμα, τάζοντας της γάμο, ο οποίος δε γίνεται ποτέ!Ο Αλί πιάνει τους άντρες του Τζεμάλ να βάζουν τα κλοπιμαία μέσα στα χαλιά που είχαν αγοράσει από τη Μαβί.

Ετοιμάζετε μια όμορφη έκπληξη για τα γενέθλια της Μαβί, ενώ ο Ισμέτ πληρώνει την Πέμπε με το ίδιο νόμισμα, τάζοντας της γάμο, ο οποίος δε γίνεται ποτέ!Ο Αλί πιάνει τους άντρες του Τζεμάλ να βάζουν τα κλοπιμαία μέσα στα χαλιά που είχαν αγοράσει από τη Μαβί.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ