ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ 11 - περίληψη

Ο Αλί μεταφέρεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.
pic
16/02/2023 - 10:00
Ο Αλί μεταφέρεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Η Μαβί είναι απαρηγόρητη και δεν μπορεί να ησυχάσει από τις τύψεις. Και δεν είναι μόνο η ίδια που κατηγορεί τον εαυτό της για την απόφασή του να πέσει στον γκρεμό αλλά και η οικογένειά του…
Ο Τζεμάλ, νομίζοντας ότι η Μαβί ετοιμαζόταν να το σκάσει με τον Ιλιάς, πηγαίνει στο σπίτι του και τον χτυπάει άσχημα. Η μητέρα του παθαίνει συγκοπή και μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ η Μαβί βρίσκεται ήδη στο ασθενοφόρο μαζί με τον Αλί, που έχει τραυματιστεί σοβαρά μετά την πτώση του στον γκρεμό. 
Ο Τζεμάλ μαθαίνει ότι ο Αλί χαροπαλεύει και τρέχει στο νοσοκομείο. Μόλις βλέπει τη Μαβί, ξεσπάει πάνω της. «Εσύ φταις!», της φωνάζει και της δίνει ένα χαστούκι! Παράλληλα, ο Ιλιάς του κάνει μήνυση και, λίγο αργότερα, βρίσκεται κρατούμενος στο αστυνομικό τμήμα. Στο νοσοκομείο φτάνει και ο Φαζίλ, ο οποίος επίσης τα βάζει με τη Μαβί. «Εγώ φταίω…», του λέει κλαίγοντας εκείνη. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ρεφικά μαθαίνει ότι ο γιος της κρατείται στο τμήμα και πηγαίνει κρυφά να του μιλήσει. Του λέει πως γνωρίζει όχι μόνο ότι το παιδί της Φατμά είναι δικό του, αλλά και ότι αυτός σκότωσε τον πατέρα της Μαβί. Τον προειδοποιεί, μάλιστα, πως, αν δεν κάνει τα πάντα για να παντρευτεί η Φατμά τον Φικρέτ και να φύγει από το αρχοντικό με τον γιο της, θα πει την αλήθεια σε όλους και θα βρεθεί στη φυλακή.
 
 
Παρόλο που οι γιατροί δεν ήταν πολύ αισιόδοξοι, ο Αλί συνέρχεται, δίνοντας απίστευτη χαρά σε όλους και περισσότερο στη Μαβί, η οποία έχει συνειδητοποιήσει πια πόσο πολύ τον αγαπάει και δε φεύγει στιγμή από το πλευρό του. Λίγες μέρες αργότερα, επιστρέφουν στο σπίτι. Στο μεταξύ, ο Ιλιάς έχει αποσύρει τη μήνυση και ο Τζεμάλ κυκλοφορεί σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Αυτό που δε γνωρίζει είναι ότι εκείνος έχει ήδη καταστρώσει ένα καλύτερο σχέδιο για να τον εκδικηθεί. Πουλάει έρωτα στην κόρη του και την πείθει να το σκάσουν μαζί. Την ίδια στιγμή, η Φατμά αρχίζει να έχει τρελές απαιτήσεις από τον Φικρέτ, ελπίζοντας ότι εκείνος θα ακυρώσει το γάμο. Όλες οι προσπάθειές της, όμως, πέφτουν στο κενό, αφού εκείνος έχει πληρωθεί αδρά από τη Ρεφικά και δεν κάνει πίσω, οδηγώντας τη στην απελπισία. Και ενώ όλα δείχνουν ότι η ηρεμία έχει επιστρέψει στο αρχοντικό, η Σεβντά μαζεύει κρυφά τα πράγματά της και πηγαίνει να συναντήσει τον Ιλιάς, πιστεύοντας ότι μαζί του θα ζήσει τον απόλυτο έρωτα.

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO