ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ 09 - περίληψη

Ο Τζεμάλ παγιδεύει την Μαβί.
pic
02/03/2023 - 10:00
 
Ο Αλί ακούει για πρώτη φορά τη Μαβί να λέει ότι είναι ερωτευμένη μαζί του. Η χαρά του, όμως, δεν κρατάει πολύ, αφού εκείνη νιώθει ότι προδίδει τον αδελφό της και περνάει αμέσως στην επίθεση.
Ο Ισμέτ βρίσκεται άσχημα μπλεγμένος μετά την κατηγορία της Γκιουλιζάρ ότι τη χτύπησε. Κανείς δεν πιστεύει πως δεν το έκανε αυτός, ενώ η Πέμπε, που γνωρίζει ότι η κοπέλα αυτοτραυματίστηκε, ζητά ανταλλάγματα για να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση. Η Ρεφικά, προκειμένου να προστατέψει το γιο της, ζητά από την Γκιουλιζάρ να μείνει στο αρχοντικό για να μην τη δουν χτυπημένη οι γονείς της. Την ίδια στιγμή, ο Αλί κάνει μία ακόμη προσπάθεια να πλησιάσει τη Μαβί, που τον αποφεύγει. «Ανάμεσά μας υπάρχει ο θάνατος του αδελφού μου», του θυμίζει εκείνη. Λίγο αργότερα, οι δυο τους τσακώνονται άσχημα μπροστά σε όλους. Παράλληλα, ο Φαζίλ μαθαίνει ότι ο Ισμέτ χτύπησε την Γκιουλιζάρ και τον διώχνει από το σπίτι. Ενώ η Μαβί προσπαθεί να κρατηθεί μακριά από τον Αλί και να μην υποκύψει στα αισθήματά της, ο Τζεμάλ ετοιμάζει το τέλειο κόλπο για να τη στείλει στη φυλακή.
 
Αργά ο βράδυ, η Γκιουλιζάρ μαθαίνει από τη Σαφιγέ ότι ο Αλί είναι μόνος του στο δωμάτιο και πηγαίνει εκεί. Εκείνος τη διώχνει κακήν κακώς, αλλά τη βλέπει η Χασιμπέ και ξεσπάει νέος καβγάς. Το επόμενο πρωί, ο Ισμέτ αναγκάζεται να υποκύψει στον εκβιασμό της Πέμπε και δηλώνει μπροστά σε όλους ότι είναι ερωτευμένος μαζί της και θέλει να την παντρευτεί. Εκείνη, με τη σειρά της, αποκαλύπτει ότι είδε την Γκιουλιζάρ να αυτοτραυματίζεται για να τον κατηγορήσει άδικα. Έτσι, αποκαθίστανται οι σχέσεις του με την οικογένειά του. Αυτό που δεν γνωρίζει, όμως, είναι ότι η Πέμπε έχει όντως βάλει στόχο να τον παντρευτεί κι έχει ήδη καταστρώσει το σχέδιό της για να κάνει κι εκείνον να την ερωτευτεί. Ο Τζεμάλ, από την άλλη, μαθαίνει ότι ο Φικρί θα πάει να ζητήσει σε γάμο τη Φατμά και γίνεται έξαλλος. Της ζητά να αρνηθεί, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει πως θα το κάνει μόνο αν χωρίσει τη Σαφιγέ για να την παντρευτεί. Εκείνος αρνείται κι έτσι ο αρραβώνας της προχωράει. Παράλληλα, ο Τζεμάλ στήνει και το τέλειο κόλπο για να παγιδεύσει τη Μαβί. Κρύβει τα αρχαία που έκλεψαν από το μουσείο μέσα σε χαλιά που έχει πάρει άνθρωπός του από το μαγαζί της. Κι όταν τον σταματάει η αστυνομία για έλεγχο, δίνει το όνομά της.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO