Θα ακυρωθεί το Golden Boy;

Τα δημοσιεύματα αναφέρθηκαν σε χρήστες των social media που τους έδωσαν αυτές τις πληροφορίες.
pic
30/01/2023 - 11:00
Την περασμένη εβδομάδα, τα τουρκικά κοινωνικά δίκτυα ανέφεραν ένα σκάνδαλο με τη σειρά Golden Boy, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει στο κλείσιμο της εκπομπής. Πόσο ακριβής είναι αυτή η αναφορά και ποια είναι η πραγματική κατάσταση;
 
Την περασμένη εβδομάδα, τα τουρκικά μέσα ανέφεραν ότι η συγγραφέας Gülseren Budayıcıoğlu είναι δυσαρεστημένη με τις εξελίξεις στη σειρά Golden Boy και φέρεται να θέλει να αφαιρέσει τα δικαιώματα να συνεχίσει να εργάζεται στην εκπομπή από την εταιρεία παραγωγής. Επιπλέον, η κυρία Gülseren φέρεται να συναντήθηκε ακόμη και με τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού Star, δηλώνοντας ότι δεν είναι ικανοποιημένη με το σενάριο. Παράλληλα, τα ταμπλόιντ αναφέρθηκαν χωρίς δισταγμό σε χρήστες των social media που τους έδωσαν αυτές τις πληροφορίες.
Η γνωστή δημοσιογράφος, Sina Koloğlu, αποφάσισε να εξετάσει τι συμβαίνει, δηλώνοντας ότι όλες οι πληροφορίες που φέρεται να απαιτεί η Gülseren Budayıcıoğlu για να ολοκληρωθεί η σειρά Golden Boy, καθώς είναι δυσαρεστημένη με το σενάριο, δεν είναι αληθινές. Η κυρία Gülseren αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην εξέλιξη του σεναρίου και κάνει αλλαγές κατά την κρίση της. Έχει μεγάλη εκτίμηση στην εταιρεία παραγωγής της σειράς και προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Δεν έχει εκφράσει ποτέ καμία δυσαρέσκεια για τη δουλειά των σεναριογράφων.
Να σημειωθεί ότι η Gülseren Budayıcıoğlu δεν μπορεί, κατ' αρχήν, να αφαιρέσει τα δικαιώματα από την εταιρεία, καθώς είναι μία από τις ιδιοκτήτριες της OGM Pictures, που παράγει τη σειρά. Φαίνεται πως όλες αυτές οι τρελές ιδέες γεννιούνται στη φαντασία των θαυμαστών του σόου, που δεν ικανοποιούνται από την εξέλιξη των γεγονότων. Ταυτόχρονα, το «Golden Boy» συνεχίζει να είναι η πιο δημοφιλής τηλεοπτική σειρά στην Τουρκία, κορυφαία στην τηλεθέαση. Αυτό σημαίνει ότι οι παραγωγοί της όχι μόνο είναι ικανοποιημένοι με όλα όσα συμβαίνουν, αλλά είναι πολύ χαρούμενοι για τα αποτελέσματα.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: