Θα πρωταγωνιστήσει η Tuba Büyüküstün με τη σύζυγο του Γάλλου προέδρου;

H Τούμπα θα εμφανιστεί σε διαφήμιση στο πλευρό της Κάρλα Μπρούνι.
pic
30/01/2023 - 11:00
Υπέροχα νέα για τους θαυμαστές της ομορφιάς και του ταλέντου της Τούρκου σταρ Tuba Büyüküstün! Η ηθοποιός έκανε έντονη εντύπωση στους Γάλλους και έχει λάβει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες προσφορές.
 
 
Η Tuba Büyüküstün, η οποία αγόρασε ένα διαμέρισμα στο Παρίσι πριν από μερικά χρόνια, προτιμά να περνά τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο της στη γαλλική πρωτεύουσα, όπου σπουδάζουν οι κόρες της. Την περασμένη εβδομάδα, η Τουρκάλα ηθοποιός παρακολούθησε την επίδειξη μόδας prêt–à–porter του παγκοσμίου φήμης Οίκου Μόδας Valentino, όπου έκανε έντονη εντύπωση στους επαγγελματίες της γαλλικής βιομηχανίας μόδας.
 
Όπως αποκαλύφθηκε, η ηθοποιός δέχτηκε πολλές ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές προτάσεις ταυτόχρονα. Η πιο αξιοσημείωτη προσφορά προήλθε από μια παγκοσμίου φήμης μάρκα, το όνομα της οποίας δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί. Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, η Τούμπα θα εμφανιστεί σύντομα σε διαφήμιση στο πλευρό του σούπερ μόντελ και συζύγου του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι Σαρκοζί.
Ωστόσο, η Τούμπα έσπευσε να διαψεύσει αυτές τις πληροφορίες στο Instagram της. Δυστυχώς, η συνεργασία δεν έχει ακόμη εκδηλωθεί και για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι ήταν απλώς μια φαντασίωση τουρκικών ταμπλόιντ, ανυπόμονων για συγκλονιστικούς αλλά κενούς τίτλους.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: