Ο Boran Kuzum είναι ο νέος Behlul στο «Bihter»

Η Farah Zeynep Abdullah θα παίξει τον ρόλο της Bihter.
pic
27/01/2023 - 11:00
Υπέροχα νέα για τους θαυμαστές του Boran Kuzum. Ο νεαρός ηθοποιός θα παίξει τον κύριο ρόλο του Behlul Haznedar στη νέα ταινία «Bihter», που θα κυκλοφορήσει στο Netflix. 
Το καστ της ταινίας «Bihter», που είναι μια μεταφορά του διάσημου μυθιστορήματος «Απαγορευμένη αγάπη / Aşk-ı Memnu», συνεχίζει να σχηματίζεται.
Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Μπίρσεν Αλτούντας, η ταινία θα κυκλοφορήσει στο Netflix. Οι σκηνοθέτες Mehmet Binay και Caner Alper είχαν εργαστεί στο παρελθόν στη διάσημη ταινία 'Bergen'. Η Farah Zeynep Abdullah θα παίξει τον ρόλο της Bihter. Η Helin Kandemir θα παίξει τη Nihal. Τον ρόλο της μητέρας του κεντρικού ήρωα Firdevs Hanim θα υποδυθεί η Hande Ataizi, γνωστή στους θεατές από τον ρόλο της ως Cana στη σειρά «Chrysalis». Έτσι, η Hande και η Farah θα παίξουν το ρόλο της μητέρας και της κόρης (η διαφορά ηλικίας μεταξύ των ηθοποιών είναι 16 χρόνια). Ο Nezakret Erden θα παίξει το ρόλο της μεγαλύτερης αδελφής του Bihter, Peyker.

Οι Furkan Andıç, Boran Kuzum, Halit Özgür Sarı και Serkan Çayoğlu πέρασαν από οντισιόν για τον ρόλο του Behlul. Οι παραγωγοί της TAFF Pictures επέλεξαν τον Boran Kuzum, ο οποίος είχε τη μέγιστη αλληλεπίδραση με τη Farah Zeynep Abdullah. Τον ρόλο της Mademoiselle θα έχει η Ebru Ozkan, η οποία θα πρέπει να προσαρμόσει το πρόγραμμά της. Τώρα η ηθοποιός είναι απασχολημένη στην τηλεοπτική εκπομπή 'Δεν μπορώ να χωρέσω σε αυτόν τον κόσμο'. Η Lorin Merhart εντάχθηκε στο καστ της ταινίας ως Besir. Προηγουμένως, έπαιξε τον ρόλο του Kutay στην τηλεοπτική σειρά Çukur. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 15 Μαρτίου. Η αναζήτηση συνεχίζεται για έναν ηθοποιό που θα παίξει το ρόλο του συζύγου της Bihter, Adnan Ziyagil.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: