Στην τηλεοπτική σειρά Ömer, η Nisa και η Gamze έγιναν οι φωνές των ανήμπορων γυναικών!

pic
27/01/2023 - 11:00
Ο πιο σημαντικός λόγος για τον οποίο αυτή η σκηνή ήταν αποκαρδιωτική ήταν ότι όλοι όσοι παρακολουθούσαν γνώριζαν το γεγονός ότι υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα.
 
Η γυναικεία αλληλεγγύη της Gökçe Bahadır και της Merve Dizdar στην τηλεοπτική σειρά Ömer έκανε το κοινό λυπημένο και ελπιδοφόρο. Η αντανάκλαση δύο γυναικών σε απόγνωση με τα διαφορετικά τους προβλήματα στην οθόνη έγινε καυτό θέμα στα social media. Όταν κοιτάμε την ιστορία της ζωής των χαρακτήρων Nisa και Gamze, υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι στην πραγματική ζωή που μοιάζουν με αυτούς τους δύο γυναικείους χαρακτήρες… Η ιστορία της σειράς έχει επίσης φτάσει σε ένα σημαντικό σημείο από την άποψη ότι είναι η φωνή των γυναικών σε απόγνωση. Η κατάσταση στην οποία ο χαρακτήρας της Nisa, που βρίσκεται στη μέση με τα παιδιά της και που δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει το ενοίκιο, περιέρχεται σε μια κατάσταση όπου η Gamze θέλει επειγόντως να μετακομίσει στο σπίτι, πληγώνει τις καρδιές.

Σύμφωνα με τους πιστούς θεατές της σειράς, αυτή η σκηνή ανάμεσα στη Nisa και τον Gamze αποκάλυψε πολύ διαφορετικά συναισθήματα. 
Ένας θεατής έγραψε: Δύο δυνατές γυναίκες που είναι απελπισμένες αλλά παλεύουν να μείνουν στη ζωή, είστε τέλειες. Ο Gökçe Bahadır και η Merve Dizdar έχουν ένα κοινό ρεσιτάλ υποκριτικής. Ήταν μια τέλεια σκηνή.” Η ερμηνεία της Merve Dizdar ως γυναίκα που εγκαταλείφθηκε από τον σύζυγό της με τα 5 παιδιά της στην ιστορία αξίζει επίσης χειροκροτήματα. Η ηθοποιός έχει προσαρμοστεί στον ρόλο της τόσο καλά που ενώ το κοινό στην οθόνη τη ζηλεύει, πρέπει να δακρύζει από τις γωνίες του χαρακτήρα Nisa.
Στη σκηνή που επηρέασε βαθιά το κοινό, η υποστήριξη της Gamze στη Nisa ήταν έντονη, παρόλο που θα της προκαλούσε τον κόπο να μην επιβάλει πληρωμή ενοικίου από τη Nisa και να εκκενώσει το σπίτι. Επισημαίνοντας τη σημασία της γυναικείας αλληλεγγύης, πολλοί θαυμαστές τηλεοπτικών σειρών εκτίμησαν την αλληλεγγύη που έδειξε η Gamze στη Nisa και έκαναν σχόλια λέγοντας ότι είχε μεγάλη επίδραση σε αυτές.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: