Μετά την τεράστια επιτυχία του, ο Ahmet Kayakesen πήρε τη δεύτερη μεγάλη δραματική ευκαιρία του!

Ο Ahmet Kayakesen σε μια επιστροφή στις οθόνες με ρόλο και εικόνα που θα εκπλήξει τους θαυμαστές του.
pic
26/01/2023 - 11:00
Ο ηθοποιός, ο οποίος τράβηξε την προσοχή με τον χαρακτήρα του Fatih στη σειρά Kocamın Ailesi εκτιμήθηκε επίσης με τον χαρακτήρα του İsmail στην τηλεοπτική σειρά Hanım Köylü. 
Εκτός από την τηλεοπτική σειρά Savaşçı (Πολεμιστής), ο ηθοποιός πρωταγωνίστησε και στο Yasak Elma (Απαγορευμένο μήλο) και έκανε το μεγάλο του ντεμπούτο με τον Hercai. 
Ο Ahmet Kayakesen έγινε ομιλητής με την επιτυχία του στην τηλεοπτική σειρά Hercai, στην οποία υποδύθηκε τον χαρακτήρα του Harun. Ο ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα έδειξε ενδιαφέρον για τον κινηματογράφο και τις ψηφιακές σειρές, πήρε επίσης τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά TRT 1 που ονομάζεται Mükemmel Eşleşme (Τέλειο Ταίριασμα).

Στις μέρες μας ο Ahmet Kayakesen ετοιμάζεται να κάνει μια επιστροφή στις οθόνες με έναν ρόλο και μια εικόνα που θα εκπλήξει τους θαυμαστές του. Ο Ahmet Kayakesen θα είναι ένα από τα σημαντικά ονόματα της τηλεοπτικής σειράς Ego, της οποίας οι προετοιμασίες για το Fox TV ολοκληρώθηκαν πρόσφατα, έγιναν γυρίσματα αφίσας και η ομάδα συνήλθε και πήγε στο πλατό. Οι άλλοι δύο πρωταγωνιστικοί ρόλοι της σειράς, όπου οι Alperen Duymaz και Melisa Aslı Pamuk παίζουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, καθορίστηκαν ως Ahmet Kayakesen και Rüya Helin Demirbulut. Ο Ahmet Kayakesen είναι ένα από τα ονόματα έκπληξη της σειράς και θα το δούμε ξανά μετά την επιτυχία του Hercai. Αναμένεται με ανυπομονησία ο ρόλος της ηθοποιού που θα παρακολουθήσουμε στην οθόνη ως Tuncay, ο μεγαλύτερος αδερφός της Sibel, τον οποίο υποδύεται η Melisa Aslı Pamuk. Για λογαριασμό του ηθοποιού, μετά τον Hercai, ο δρόμος προς τη δημοτικότητα θα ανοίξει ξανά με τη σειρά Ego. Υπάρχει προσδοκία ότι η σειρά θα συναντηθεί με το κοινό τον Φεβρουάριο. Προέκυψαν επίσης πλάνα από τα παρασκήνια της αφίσας και οι εντυπωσιακές πόζες της ομάδας συζητήθηκαν και στα social media.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: