Το όνομα κλειδί για να παντρευτεί η Χαζάλ Καγιά είναι και πάλι διάσημο πρόσωπο!

«Αγαπώ πολύ τον γιο και τον άντρα μου». 
pic
26/01/2023 - 11:00
Η διάσημη ηθοποιός Hazal Kaya ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι ζήτησε υποστήριξη από τον συνάδελφό της Bülent Şakrak στον δρόμο για τη διαδικασία του γάμου με τον σύζυγό της Ali Atay.
Η Hazal Kaya, η οποία ήταν καλεσμένη στο πρόγραμμα της συζύγου του Bülent Şakrak, Ceyda Düvenci που μεταδόθηκε στο NTV, έκανε κάποιες δηλώσεις για την ιδιωτική της ζωή.
Η Hazal Kaya, η οποία ομολόγησε για πρώτη φορά ότι ο Ali Atay την ακολουθούσε πριν συναντηθεί, περιέγραψε αυτή τη διαδικασία με τα εξής λόγια: «Γνωρίσαμε τον Αλί σε ένα μέρος, μου άρεσε πολύ, με πήρε τηλέφωνο για την ταινία που έγραψε, στην πραγματικότητα τον απαιτούσα από το σύμπαν εδώ και μήνες. , Από το Σύμπαν και τους κοινούς μας φίλους… Ένας από τους κοινούς μας φίλους είναι ο Bülent. Θύμωσα με τον Μπουλέντ και με επέπληξε: «Είμαι προξενητής;».
Η Hazal Kaya, η οποία κέρδισε μεγάλη δημοτικότητα με τον χαρακτήρα Nihal που υποδύθηκε στη σειρά Aşk-ı Memnu (Απαγορευμένη αγάπη) και η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό με τη σειρά Adını Feriha Koydum, ήταν στην ημερήσια διάταξη με την τηλεοπτική σειρά «Midnight at the Pera Palace», το οποίο παρακολουθήθηκε πολύ στο Netflix.
Σε αυτή τη διαδικασία, όπου το Aşk-ı Memnu ετοιμάζεται ξανά ως ταινία, η Hazal Kaya αναρωτιέται και ποια θα υποδυθεί τον χαρακτήρα της Nihal. Σύμφωνα με τα νέα στον Τύπο, αποδείχθηκε ότι η Helin Kandemir και ο παραγωγός ήταν σε συζητήσεις για τον χαρακτήρα της Nihal. Η Χαζάλ Καγιά χρησιμοποίησε τις ακόλουθες δηλώσεις στη δήλωσή της στο πρόγραμμα: «Είμαι πολύ περίεργος, φυσικά και πρέπει να το κάνουν. Είναι ένα υπέροχο μυθιστόρημα… Το ανυπομονώ, είμαι πιο περίεργη για το ποιος θα παίξει τη Νιχάλ».
Εκφράζοντας την αγάπη της για τον γιο της Φικρέτ Αλί, η ηθοποιός είπε: «Αγαπώ πολύ τον γιο μου. Έκλαιγα ακόμη και μέρες όταν ήμουν έγκυος, γιατί σε αγαπώ πολύ! Γιατί δεν ξέρω τι να κάνω με το να αγαπώ τόσο πολύ. Η μετά τον τοκετό μου πέρασε με τις κραυγές μου που τον αγαπούσα τόσο πολύ. Αγαπώ πολύ τη μητέρα μου, αγαπώ πολύ τον άντρα μου, αγαπώ πολύ τον πατέρα μου».

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: