Θα κάνει το φινάλε η σειρά ‘Yasak Elma’;

Tι απόφαση θα πάρει το τηλεοπτικό κανάλι και ο παραγωγός της εκπομπής.
pic
26/01/2023 - 11:00
Απρόσμενα νέα για τους θαυμαστές της διάσημης σειράς «Yasak Elma». Παρά την υπόσχεση να γίνει το φινάλε στο τέλος αυτής της τηλεοπτικής σεζόν, η τηλεοπτική εκπομπή πιθανότατα θα ανανεωθεί για την επόμενη σεζόν.
Για 6 συνεχόμενες σεζόν, η σειρά «Απαγορευμένο Φρούτο» συνεχίζει να κεντρίζει το ενδιαφέρον του τουρκικού και παγκόσμιου κοινού. Τον Σεπτέμβριο, όταν έγινε η πρεμιέρα της 6ης σεζόν του δημοφιλούς σόου της εταιρείας Medyapim, ανακοινώθηκε επίσημα ότι η σειρά θα έκανε τον τελικό της τον Μάιο, δίνοντας τέλος στην απίστευτα συναρπαστική ιστορία της γυναικείας αντιπαράθεσης και ίντριγκας. Αυτό επιβεβαιώθηκε από τους ηθοποιούς του «Απαγορευμένου καρπού», ιδίως την Έντα Ετζέ και πολλά αξιοσέβαστα έντυπα, επικαλούμενα το τηλεοπτικό κανάλι και την εταιρεία παραγωγής.
 
Ωστόσο, σύμφωνα με τη γνωστή δημοσιογράφο Μπίρσεν Αλτούντας, τα εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης της έκτης σεζόν έκαναν τον παραγωγό Φατίχ Ακσόι να σκεφτεί το ενδεχόμενο να συνεχίσει τη σειρά. Ενώ η απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη, ωστόσο, δεν αποκλείεται η εκπομπή να ανανεωθεί για 7η σεζόν. Επίσης, προγραμματίζεται να γυρίσει ταινία το καλοκαίρι, η οποία θα κυκλοφορήσει στην Disney Plus. Αρκεί να περιμένουμε τι απόφαση θα πάρει το τηλεοπτικό κανάλι και ο παραγωγός της εκπομπής.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: