Κόντρα στις σειρές Yargı & Teşkilat έρχεται επιτέλους μια δυνατή αντίπαλη σειρά!

Ένας πολύ δυνατός ανταγωνιστής ήρθε απεναντι στη σειρά του Judiciary και του Teşkilat.
pic
25/01/2023 - 11:00
Το Fox TV έκανε ένα σημαντικό βήμα αποφασίζοντας να μεταδώσει τη νέα του δραματική σειρά Ego τα βράδια της Κυριακής. Η νέα σειρά, που συγκεντρώνει τους Alperen Duymaz και Melisa Aslı Pamuk στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, θα βρεθεί μπροστά στο κοινό με το πρώτο της επεισόδιο την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 20.00.
 
Τα βράδια της Κυριακής, τόσο η Teşkilat στην οθόνη της TRT1 όσο και η τηλεοπτική σειρά Yargı (Κρίση) που μεταδίδεται στο Kanal D έχουν μεγάλο πλεονέκτημα. Και οι δύο σειρές έχουν πολύ μεγάλους θαυμαστές και ξεχωρίζουν ως παραγωγές που ανταγωνίζονται μεταξύ τους για την πρώτη θέση εδώ και καιρό. Το Show TV, από την άλλη, λάνσαρε την κωμική σειρά Güzel Günler (Καλές Μέρες) τα βράδια της Κυριακής αυτής της σεζόν και μπορούμε να πούμε ότι η σειρά πέρασε μια καλή περίοδο με τη μέση τηλεθέαση. 
 
Γενικότερα, οι σειρές σε άλλα κανάλια που μεταδίδονται τα βράδια της Κυριακής δεν κράτησαν πολύ. Οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού καναλιού θεωρούν τα βράδια της Κυριακής επικίνδυνα, καθώς οι τηλεοπτικές σειρές Teşkilat (Οργανισμός) και Yargı προσελκύουν ευρύ κοινό. Ένας πολύ δυνατός ανταγωνιστής ήρθε στη σειρά του Judiciary και του Teşkilat. Γνωρίζουμε επίσης ότι εάν το Fox TV λάβει βαθμολογίες πάνω από το μέσο όρο, θα θεωρήσει το Ego επιτυχημένο. Ως αποτέλεσμα, ο ανταγωνισμός αξιολόγησης θα είναι πιο σκληρός τα βράδια της Κυριακής και εάν το νέο έργο που ονομάζεται Ego μπορεί να λάβει ανταπόκριση από το κοινό, μπορεί να προσελκύσει όσους δεν παρακολουθούν τις σειρές Teşkilat και Yargı. Μετά τη συζήτηση μεταξύ της Alperen Duymaz και της Melisa Aslı Pamuk στο πλατό, ήταν ήδη θέμα περιέργειας πώς θα αντανακλούν οι συζητήσεις στα social media και στον Τύπο για τη σειρά.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: