Για την Serenay πλέον η σειρά Aile έχει γίνει η πιο σημαντική της !

Οι θαυμαστές της Serenay είναι πολύ περίεργοι για τον χαρακτήρα της Devin στη σειρά Aile
pic
25/01/2023 - 11:00
Αφού η μυστικιστική σειρά Şahmaran που μεταδόθηκε στο Netflix δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες, οι θαυμαστές της Serenay Sarıkaya έστρεψαν την προσοχή τους στη σειρά Aile (Family). 

Παρά τις πολλές προσφορές που έλαβε, η Serenay Sarıkaya, που δεν θέλει να μπει στο πολυσύχναστο περιβάλλον των τηλεοπτικών σειρών και προτιμά να μείνει μακριά από το βάναυσο περιβάλλον της κούρσας αξιολόγησης, συμμετείχε ξανά σε ένα τηλεοπτικό έργο μετά από 8 χρόνια και εκπλήρωσε τις επιθυμίες του κάθε οπαδός. 
 
Μεγάλη προσδοκία δημιούργησε και η κυκλοφορία των πρώτων εικόνων των Kıvanç Tatlıug και Serenay Sarıkaya στα γυρίσματα της νέας σειράς. Ωστόσο, αξιοσημείωτο ήταν ότι η σειρά Şahmaran που συνάντησε το κοινό στο Netflix δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και διάφορες αντιδράσεις προβλήθηκαν στη Serenay Sarıkaya.

Ενώ οι θαυμαστές της ηθοποιού δεν μπορούν να βρουν αυτό που ψάχνουν στη σειρά Şahmaran, είναι επιτυχία που η Serenay Sarıkaya εξακολουθεί να συζητιέται τόσο πολύ με την ομορφιά και τις υποκριτικές της ικανότητες. Τώρα, οι θαυμαστές της Sarıkaya είναι πολύ περίεργοι για τον χαρακτήρα του Devin στη σειρά Aile, η οποία έχει ένα πολύ φιλόδοξο καστ. Ως ψυχολόγος της οικογένειας Aslan, που είναι μια ταραγμένη οικογένεια, ο χαρακτήρας του Devin θα είναι πιστευτός στο κοινό, το οποίο είναι περίεργο.
Για τον ρόλο συμφωνήθηκε αρχικά με την Özge Özpirinçci και αναμενόταν να προσαρμοστεί καλά σε αυτόν τον ρόλο. Ωστόσο, με μια αλλαγή την τελευταία στιγμή, οι δρόμοι χώρισαν με τον Özpirinçci και επήλθε συμφωνία με τη Sarıkaya. Η πιστότητα της Serenay Sarıkaya, η οποία εργάζεται σχολαστικά για τον ρόλο της ως ψυχολόγος, και το κατά πόσο μπορεί να ικανοποιήσει το κοινό είναι ένα από τα πιο περίεργα θέματα. Οι θαυμαστές της Serenay Sarıkaya, που δεν μπορούσαν να βρουν αυτό που περίμεναν στη σειρά Şahmaran, έστρεψαν τα μάτια τους στη νέα σειρά του Show TV που ονομάζεται Aile.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: