Ποιος θα παίξει τη Νιχάλ στην Απαγορευμένη Αγάπη;

Το βιβλίο είναι απλά φοβερό. Ποιος θα παίξει όμως τη Νιχάλ;
pic
25/01/2023 - 11:00
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες για μια νέα διασκευή του διάσημου μυθιστορήματος «Απαγορευμένη αγάπη». Γνωρίζουμε ήδη ποια θα παίξει τη δεύτερη πρωταγωνίστρια στην ταινία.
Η Hazal Kaya, για την οποία ο ρόλος της Nihal Ziyagil στη σειρά «Απαγορευμένη αγάπη» άλλαξε καριέρα, παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στην Ceyda Duvenci ότι ανυπομονεί ποιος θα υποδυθεί αυτόν τον χαρακτήρα στη νέα μεταφορά του διάσημου μυθιστορήματος. 'Απαγορευμένη αγάπη'. Ξέρει ότι αυτή τη φορά η ταινία θα αντιστοιχεί στο μυθιστόρημα. Δηλαδή η ταινία θα διαδραματίζεται στις αρχές του 20ου αιώνα. Το βιβλίο είναι απλά φοβερό. Ποιος θα παίξει τη Νιχάλ;
 
Σύμφωνα με τη γνωστή δημοσιογράφο Birsen Altuntas, οι παραγωγοί της TAFF Pictures επέλεξαν τη 18χρονη Helin Kandemir, γνωστή στους τηλεθεατές για τις τηλεοπτικές σειρές «One Liter of Tears», «The Protector», «Paper House», «Hear. Εγώ» για τον ρόλο της Νιχάλ. Παρά τα νιάτα της, έχει ήδη αρκετή εμπειρία και βραβείο στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Κωνσταντινούπολης για την ταινία «Sisters». Θυμίζουμε ότι τον ρόλο της Bihter στη νέα διασκευή του αθάνατου έργου του Halit Ziya Uşaklıgil θα υποδυθεί η Farah Zeynep Abdullah. Η αναζήτηση ηθοποιού για τον ρόλο του Behlul Haznedar συνεχίζεται.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: