ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ 8 - video (4)

pic
29/01/2023 - 10:00
Κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη στα περίπτερα με τον «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ»

 
Ο Αλί αλλάζει γνώμη μετά το ατύχημα του Τζεμάλ και δεν αποκαλύπτει τελικά στη Μαβί ότι δεν είναι αυτός ο δολοφόνος του αδελφού της. Προς μεγάλη του έκπληξη, όμως, εκείνη παραδέχεται ότι έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται.

«Δεν το έκανα εγώ», λέει ο Αλί στη Μαβί, αλλά πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση του τον ειδοποιούν ότι ο Τζεμάλ είχε ένα ατύχημα και βρίσκεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Όταν φτάνουν εκεί, μαθαίνουν ότι στο αυτοκίνητο που αναποδογύρισε ήταν και ο Ιλιάς, ο οποίος είναι επίσης τραυματισμένος. Ο γιατρός ενημερώνει τους συγγενείς τους ότι οι δύο τραυματίες είναι καλά και δεν διατρέχουν κάποιο κίνδυνο. Με το που συνέρχεται ο Τζεμάλ, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να ζητήσει από τον Ισμέτ να πάει στο σημείο του ατυχήματος για να βρει το κινητό του Ιλιάς. Μόνο που τη συζήτησή τους ακούει ο πατέρας του και φροντίζει να πάει αυτός πρώτος. Βρίσκει το κινητό και ακούει την ηχογραφημένη ομολογία του, ότι αυτός έβαλε να κάψουν την αποθήκη. Σοκαρισμένος, ο Φαζίλ πηγαίνει στο νοσοκομείο και του κάνει φασαρία, ενώ αποφασίζει να αναλάβει ο Αλί τη διαχείριση της εταιρίας, αφού πια δεν του έχει καμία εμπιστοσύνη. Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει και τη Ρεφικά, η οποία μαθαίνει για τη σχέση του Τζεμάλ με τη Φατμά, όπως και ότι το παιδί της είναι δικό του.

Ο Αλί και η Μαβί επιστρέφουν στο σπίτι κι εκείνη τον ρωτά τι εννοούσε όταν της είπε «δεν το έκανα εγώ». Εκείνος, όμως, αρχίζει και πάλι να έχει τύψεις, ότι αποκαλύπτοντάς της την αλήθεια θα προδώσει τον αδελφό του, και αποφεύγει να της απαντήσει. «Αν μ’ αγαπάς, έτσι είμαι. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς», της λέει. Ο Τζεμάλ, από την άλλη, μόλις βγαίνει από το νοσοκομείο προτρέπει τον αδελφό του να αποκαλύψει τα πάντα στη γυναίκα του. «Δεν θέλω να είμαι εμπόδιο στην ευτυχία σας», του λέει. «Σου έδωσα μια υπόσχεση, θα κρατήσω το λόγο μου», του απαντά ο Αλί. Κι ενώ η Ρεφικά βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να ξεφορτωθεί τη Φατμά και η Χασιμπέ κάνει τα πάντα για να παντρέψει τη μικρή της κόρη με τον Ισμέτ, ο Ιλιάς παραδέχεται στη Μαβί ότι είναι ερωτευμένος μαζί της και της προτείνει να φύγουν μαζί στην Κωνσταντινούπολη. Εκείνη γίνεται έξαλλη και τσακώνεται άσχημα μαζί του. Λίγο αργότερα, παραδέχεται στον Αλί ότι έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται. Την ίδια ώρα, ο Τζεμάλ μπλέκει με μια συμμορία που κάνει λαθρεμπόριο ιστορικών κειμηλίων.

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ